Zauwazone na drodze :P niedaleko Balbriggan ;) Rumuni z gruzu na Alfy sie przerzucili chyba. Caly przod skasowany tej alfy.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136044&stc=1
Printable View
Zauwazone na drodze :P niedaleko Balbriggan ;) Rumuni z gruzu na Alfy sie przerzucili chyba. Caly przod skasowany tej alfy.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136044&stc=1
Moja Renowke kupil bialy z RPA hehe Taniej niz zaplacilem za swoje Audiofilskie sluchawki. Ceny aut w IE sa czasami smieszne, przerazajaco smieszne. Przy zakupie fajnie, przy sprzedazy placz hehe.
Dodano po 17 minutes:
Jesli chodzi o spotkanie to moze niech kazdy napisze kiedy mu pasuje i kto by sie zdecydowal przyjechac ?
Ja będę jechał za wami właśnie w stylu Top Gear
Komu sie zjeb*#e cudo to jedzie ze mną za kare :D
Ale głowa do góry mam lakier z palety Subaru- nie okłamujmy się Panowie! To coś znaczy :D
Ma potencjał tylko te dwa rumuny małe pod maską słabo pedałują i na M50 mam problemy z wyprzedzaniem hhehe
To by bylo cos ha! Ale jak na razie to się nikt nie pali na spotkanie.
ja zawsze zwarty i gotowy!
Artur termin jeszcze nie jest potwierdzony. Rozmawialem dzisiaj z jedna z osob z klubu - bedzie malo biletow dostepnych w irlandii. Beda dostepne na ticketmaster i w klubie ( cena sugerowana 15 euro)
Dodano po 3 minutes:
Artur bookujesz na maj? moze wezmiemy kolo siebie miejsca?
http://www.ticketmaster.ie/republic-...minorcatid=741
To na razie jest nas 2 ;)
GT juz nie ma.
Trade wykonany:
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...twagon/6913459
:D
Pablo
Elegancka 9tka
Gratuluje!
Ladne autko fajny silnik. Gratuje:)
Panowie ktoś z Dublina słyszał, a moze ma pokój do wynajęcia na Finglas bądź ogólnie gdzieś na Dublin 11 ??
Poszukuję dla siebie niestety coś w miarę rozsądnego
Witam Panowie po prawie dwóch latach nieobecności.
Tydzień temu wróciłem do IE, nie wiem na jak długo. W najbliższym czasie ( w przeciągu 3 tygodni) będę chciał kupić jakąś belle w rozsądnych pieniądzach. Na razie muszę poukładać inne sprawy. Preferuje 147 albo 166 bo tych jeszcze nie miałem, ze wskazaniem na 147. Silnik najlepiej 1.8TS, ale 1.6 też nie pogardzę. Ropniaka raczej bym nie chciał ze względu na częste pokonywanie krótkich odcinków, do pracy 4 km. Jeśli chodzi o 166 to tu za dużego wyboru nie ma. Jak by ktoś coś chciał się pozbyć to chętnie przygarnę. NCT przynajmniej na 3 miesiące. Najważniejszy sprawny silnik i osprzęt, przy zawieszeniu można pogrzebać. Na razie pozostaje mi się bujać Cytryną C5, 2.2 na ropę. W drodze do pracy nawet silnik w połowie się nie zagrzeje. Chętnie zostawię te auto w rozliczeniu.
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
Rychu
C5 2002r, 2.2 diesel 133km tax nie ma ale pewnie wykupię na 3 miechy, NCT gdzieś do połowy września. Żeby przeszło kolejne na pewno będzie trzeba wymienić opony/e z przodu, czasami coś puknie z lewej strony z tyłu w zawiasie i to tyle. Cała hydropneumatyka sprawna. Jeździ się tym wygodnie, nawet powiedział bym że porównywalnie do A6. Z oczywistych powodów nic przy tym nie robię, może wymienię olej. Jestem trzecim właścicielem od nowości, ostatni jeździł autem 4 lata. Rozrząd wymieniony rok temu we wrześniu. Cała książka serwisowa i rachunki w tym rachunki za rozrząd (części + robota).
Zanim przyjedzie do mnie Żona z dziećmi, o ile przyjedzie, to chcę polatam jakiś czas AR. Potem niestety będę musiał kupić coś większego. Na czteroosobową rodzinę na ten moment nie ma dla mnie żadnej alfy, wszystko za małe. 159 SW też się nie sprawdziła.
Mieszkam dalej w Kilkenny, bo tu załatwiłem sobie pracę jeszcze zanim przyjechałem do IE.
Welcome back Richi :D Spóźniłeś się trochę, bo 3 dni temu sprzedałem swoją Alkę Irolowi, a była w takim stanie, że dla Irola to aż szkoda.
BTW: Nie ma 147 1,8TS ;p
Witam richi ponownie mowilem,ze wrocisz :)
hej, jak sadzicie czy czerwone fotele beda pasowaly do mojego koloru ?????
(fiftgear'owi sie nie podoba, jemu tylko szare skory w glowie :P:o)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136849&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136850&stc=1
Na zdjeciu to wyglada okej. Moze dlatego ze to tylko fotele. 166 w czerwonej skorze wygladala tragicznie.
Dla mnie czerwona skórka jest słaba...
Aczkolwiek z Twoim kolorem będzie wyglądała spoko :)
Najlepsza jest "toffi"/banan
pojedz na szroty :P
sadze ze czerwony kolor idealnie bedzie pasowal do...lakieru zony ;) :P
Czester zerknij u mnie na gumtree ostatnio byly banan i jakies czarne chyba
ah! czekam na dostawe zestawu:
Collinite - 476s Super Doublecoat Wax
Poorboys - Black Hole Glaze
jak bedzie pogoda i otrzymam zamowienie to czeka mnie glinkowanie auta, potem poorboy's pojdzie w ruch a na koniec cillinite jako twardy wosk :)
Panowie mam do was "dziwne" pytanie
ma ktoś jakiś namiar na magika który potrafi załatwić wszelakie dokumenty? ... jak ktoś coś wie to proszę o kontakt na PW
i nie ważne czy tu czy w PL
Jakie?
tak
zarówno zniżki z ubezpieczalni jak i inne papiery typu świadectwa itp
przy dzisiejszych systemach polaczonej bazy danych nie ma raczej takiej opcji ( informacje mialem z pewnego zrodla ) ;)
A myslalem ze to ty, tylko fele i gleba mi nie pasowaly. Taka sama 159, czarna i MY06 hyh. Sorry ;)
Jesli chodzi o dok to wszysyko sie da tylko czy warto. Z ubezpieczeniem jest mozliwosc pod pewnymi warunkami bez zbednego ryzyka i bez żadnego podrabiania. Jesli chodzi o swiadectwa to juz gruba sprawa, za to sie idzie siedziec i zawsze kiedys wyjdzie. Każdy dyplom ma swoj numer którym dysponuje ministerstwo edu i oswiaty. Najlatwiej zrobic sobie Fetac 4 i 5 potem 6 i tak do 9:) za smieszna kase i da ci to wiecej niz polski Mgr! Przynajmniej w IE. Wiec szkoda czasu i ryzyka.
Dodano po 26 minutes:
I z ubezpieczeniem radze uwazac. Gdbys nie daj boze doprowadzil do kolizji niedlugo po tym jak podpiszesz ubezpieczenie i ktos dojdzie ze na nie calkiem zgodnyn z prawda papierze. To masz gwarantowana pake na rok albo 2. Jeden z moich kursantow kiedys wybral sie ssmochodem do mnie na lekcje bez ubezpieczenia, o czym nie wspomnial. Po lekcji spowodowal kolizje i straty na 20k. Dostal 2 lata bez zawiasow w Irlandii.
ja tam czekalem dzielnie az mi sie uzbieraja znizki :P
Jak kazdy nie ma co kobinowac.