Wymieniona listwa wtryskowa (na szczęście miałem w garażu z drugiego silnika) i wreszcie auto odpala jak trzeba i na benzynie działa jak trzeba. Do tego odkurzanie, czyszczenie plastików, skór.
Printable View
Wymieniona listwa wtryskowa (na szczęście miałem w garażu z drugiego silnika) i wreszcie auto odpala jak trzeba i na benzynie działa jak trzeba. Do tego odkurzanie, czyszczenie plastików, skór.
Regeneracja skór 8h pracy ale efekt rewelacyjny.
Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka
Montaż progów sport pack do dużej. Po roku leżenia w piwnicy wreszcie się za to zabrałem
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Zakup kompletu zimówek i regeneracja alusów (własnoręcznie ale wyszły całkiem spoko:) tak przed zimą może wcześnie ale nigdy nie wiadomo kiedy zima przyjdzie;D
A ja w sobotę i niedzielę:
- wymieniłem (wspawałem) 2 złącza elastyczne wydechu (te pomiędzy przednimi a tylnymi katalizatorami (nareszcie cisza i alfa nabrała wigoru - ciekawe co ze spalaniem - mam nadzieję że spadnie)),
- wymieniłem linki hamulca ręcznego,
- wymieniłem prawą tylną zewnętrzną klamkę (wyłamaną przez zgrabne paluszki moich córek - lewa zresztą też),
- zabrałem się za wymianę podnośnika elektrycznego w tylnych prawych drzwiach (tzn. zdiagnozowałem, że to podnośnik nie działa i zakupiłem używkę na allegro - czekam na przesyłkę)
Wymieniony czujnik położenia wału - już przy wysokich obrotach nie wyskakuje błąd, więc mam nadzieję, ze na długo będę miał z tym spokój ;)
Mycie, suszenie, wosk ręcznie + nowe wycieraczki na przednie szyby. :)
Idę się poprzeglądać w karoserii :P