Hej. Widział ktoś to cudo: http://allegro.pl/alfa-romeo-159-sw-...520972367.html ???
Możecie coś powiedzieć? Zdaję sobie sprawe ze do przebiegu pewnie 100k trzeba dodać ale to nie problem:D Vin juz wrzucilem do sprawdzenia:)
Printable View
Hej. Widział ktoś to cudo: http://allegro.pl/alfa-romeo-159-sw-...520972367.html ???
Możecie coś powiedzieć? Zdaję sobie sprawe ze do przebiegu pewnie 100k trzeba dodać ale to nie problem:D Vin juz wrzucilem do sprawdzenia:)
Dokładnie, za tą cenę można już coś ciekawszego upolować. [emoji6]
Nie do końca zrozumiałeś moje przesłanie:D Właśnie się nie napalam a stwierdzenie "cudo" było w znaczeniu bardziej podejrzliwym niż wychwalającym:p Rozrząd i tak zrobie jak kupie auto i nie ważne czy był robiony 100k temu czy 5k temu (wg sprzedającego):) Co do 120km - jak będzie mi za mało to chipa zrobie - to nie jest dla mnie zaden wyznacznik bo zawsze te 150 mogę zrobić a to mi już wystarczy (jeździłem 150 i w zupelnosci wystarczająca dla mnie jest). Welur własnie wole bo skóra się mocno grzeje na sloncu a auto pod chmurką będzie a jasne srodki mi się nie podobają, więc welur pasuje. Dla mnie bardziej sie liczy stan techniczny niż pierdoły typu tapicerka czy 120km, które mogę bez problemu podnieść:) A co do tych lamp - co mogło być przyczyną? Miał ktoś podobnie? To własnie mnie trochę niepokoi...
Właśnie daleko mam i myślałem, że może ktoś już widział i coś powie:) Piszecie, że coś lepszego za te pieniadze mozna ustrzelić - gdzie?:D całe allegro przeleciałem i olx i wszystko na podobnym poziomie. Chyba, że czegoś nie widziałem a Wy tak, to podeslijcie:D
Oj jeszcze Ci się odechce tego weluru... Wiem bo miałem ;)
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Przez pewien czas miałem porównanie jasny welur (147) i ciemny welur w 159... Ogólnie nie mam nic przeciwko welurowi wręcz zawsze byłem jego zwolennikiem, ale to ile pracy trzeba było włożyć w to żeby ten ciemny utrzymać w czystości skłoniło mnie do wymiany na skórę. Welur ciągle czymś obłaził, a to kurz jakieś paprochy po godzinie od sprzątania...
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka