Ach jak się ma w mieście ASO, to można...u mnie najbliżej to dobre 60-70km... :/
Printable View
W Poznaniu są dwa aso, w każdym można pogadać o cenach. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z Auto-Centrum na Wojciechowskiego.
Wymieniłem dyfuzory powietrza na wersje po lifcie, z chromem - nie powiem, miałem obawy jak to będzie wyglądać ze stara deską i środkowym kokpitem w kolorze Carbon. Po montażu wszelkie obawy poszły w niepamięć, świetnie to wygląda :D Teraz muszę jeszcze zamówić dwie sztuki na tył i będzie OK.
W końcu przerejestrowana ;)
@LUKAS-182, podrzuć foto jak to wygląda w połączeniu z deską carbon, bo u siebie myślę zrobić to samo ;)
przyciemnione szyby
Przegląd i nabicie klimy.
Wymiana gumy na przegubie lewym, trochę zabawy było ;-)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/08/392.jpg
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Odebrałem nowe wahacze górne i amortyzatory przednie, w poniedziałek wymiana. W obu górnych (oryginalnych) luzy na sworzniach i wybite gumy. Przebieg 160tys w całości w Polsce. Amortyzatory wymieniam na czuja, alfa nie jest już tak stabilna jak kiedyś. Mam zamiar zrobić tym autem kolejne 160tys :)
dzisiaj zamontowany końcowy tłumik supersprinta....po długich poszukiwaniach wreszcie udało mi się kupić :)pięknie mruczy.....na wolnych obrotach jak seria,powyżej 4tys pięknie ryczy
Dziś wymieniony przepalony bezpiecznik, który był powodem błędu w komputerze i założone światła do jazdy dziennej. Jutro może wrzucę fotkę z efektem końcowym ;)