Pozdro dla kierownika czarnej 159tki mijanej na drodze Jastrzębie - Cieszyn, dokładnie w Cisówce ;)
Printable View
Pozdro dla kierownika czarnej 159tki mijanej na drodze Jastrzębie - Cieszyn, dokładnie w Cisówce ;)
Pozdro dla blond kierowniczki srebrnej GT na drodze 88 - Strefa Gliwice. Migałem - machałem i nic prócz uśmiechu w zamian nie dostałem :D
Pozdrowionka dla kierowniczki czerwonej 147 SLU mijanej dziś popołudniu przed przejazdem, niestety nie zdążyłem pomachać bo ciągłem się za Adi 80.
Pozdrawiam jakiś czasu temu mijającą mnie bodajże 155'tkę (nie przyjrzałem się dokładnie, w ostatniej chwili zobaczyłem że mi mrugnął długimi i nie odpowiedziałem) w okolicach Piasku koło Strzebinia ;) I wczoraj kiwającego mi gościa w srebrnej 147 ;) jak komuś nie odpowiem to wybaczcie ale zawsze za późno się zorientuję.
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę;) szarej GT na ramkach w Zawierciu na Szerokiej - dzisiaj 9:00,
2x 147 blaszki aż i sta spotkane ok 13 w sz lapki byly
Pozdrawiam Alfistę, który obsługuję parking przy śląskiej giełdzie kwiatów w Tychach. ;)
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 147. Mijaliśmy się dzisiaj przed chwilą na drodze 88 Strefa Gliwice. Machałeś mi ale zanim się obudziłem to było już za późno :D