-
RACECHIP box. na te moce wystarczy w zupelnosci.
Albo bardziej zaawansowany box JB4 od burgermotorsports. ma mozliwosc roznych map, podlaczasz do OBD i do czujnikow w aucie, cos ala zewnetrzny sterownik, dodatkowo mozna zrobic swoja, jak ktos ma pojecie o tym ;)
-
Dawaj do Kozaka 280 zrobi ci od ręki a 300 po 0.7:cool: tak poważnie stage 1 zrobi każdy chyba ale gorzej z hamownia. Bierz boxa różnica będzie i tak duża.
-
Custom mapa po hamowni nie będzie bezpieczniejsza niż taki racechip? Jestem trochę zielony w temacie.
-
ktoś ma doświadczenia z boxami JB4? W USA te się sprzedają dobrze, mój dystrybutor uważa że to najlepszy box. coś mnie już korci podnieść moc, a jednak gwarancja trochę powstrzymuje robienie programu
-
no ten jb4 chwalą sobie, ale w PL chyba nikt go nie ma... na forum audi na tym jb4 stroją nawet na hybrydowych turbinach...
-
kusi zatem. gdzieś w EU można to dobrze kupić czy mam męczyć dystrybutora z USA? kurcze, może dogadam się z nim na jakiś upust i sam to będę w EU sprzedawał?
-
W pl ktoś to sprzedaje.
Tuneforce
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
-
[MENTION=79678]kozak[/MENTION] do użytku długofalowego raceboxa nadal polecasz? Mam wersję z 2019 więc już pewnie z filtrem gpf (nadal w eperze nie ma mojego vin) i czy to ma znaczenie dla boxa? Zabieram się do zakupu jak pies do jeża, a to czekam na koniec gwarancji, żeby mapować, a to za chwilę chcę boxa. Przez to forum zgłupiałem. :)
-
mapowania poki co nikt nie ogarnal w 100% wg mnie...
zalezy kto na jak dlugo chce miec auto u siebie... jak 2-3 lata to box, boxa zawsze sprzedasz, kasa sie zwraca ( przynajmniej w czesci).
-
Zakładam 5 lat, możliwe, że zostanie w rodzinie.