Jak złożysz 225/50 będziesz mniej stukał zębami na dołach, warto też zwrócić uwagę żeby opona nie była twarda.
Takie mam założone na zime i jest lepiej niż na ori 225/45, kwestie wyglądu oceń sam, koło będzie 22mm wyższe.
--
Pozdr.
Hubert
Printable View
Już nie przesadzaj, że na 225 45 sie zębami stuka:D Jak droga dziurawa to i na profilu 70 sie zebami stuka- uwierz mi:D
Wiara gada, że na 18" siada zawias, plomby z zębów wylatuja... Ja mam i 18" na lato i na zimę profil 40 i nie płacze. Wszystko się trzyma, a robie 30kkm rocznie, przez ostatni zrobiłem 33
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Widzisz. Jedni nie czują różnicy między dwoma rozmiarami felg a inni czują kilka % na profilu aż im zęby wypadają :edziahaha: jak ja lubię takie rzeczy czytać :sarcastic:
Tym bardziej , że wizualnie taka opona 50 brzydko wyglada z boku. Felga odrazu sie wydaje mniejsza itp itd... 225 45 17 spokojnie wystarczy. Ja smigam na takiej oponie juz kilka lat i felgi cale , opony cale, a pare dziur sie zaliczylo... Jakoby to nie zabrzmiało:D
no ale jak to mówią. Jeden zwraca na to uwage, a inny ma wywalone, jeden wozi worki z cementem , a drugi sie wk..wia jak mu ktos wsiadzie i nog ze sniegu nie otrzepie:D Jak ktos jest fetyszem to musi byc 45 i basta
Brzydoty brzydkim nie skazisz :edziahaha:
Haha, gówno do gówna ciągnie... :D
A tak poważnie, Warszawiaczek jeden, przyjeżdżał di mnie i miał 50 profil w 166 wygląda to serio brzydko, balon jak w tirze.
Np w A6 nie wygląda to źle, widziałem na własne oczy.
Trzymaj się instrukcji obsługi i będzie git :)
Poszukaj w moim sajgon - temacie, gość nie żył aktywnie na forum
I jak na warszawiaka przystało, wycykal mnie na sianko.