Skończone 3.2 :D
Printable View
Skończone 3.2 :D
Co nieco słyszałem o tym wozie :) sprawdzone źródło
Wytarte wałki :)
To raczej nie jest ta z OLX, po tablicy myślę, że została w J-wiu zarejestrowana mniej więcej w 2013 r.
To na 100% jest ta z olx . No nie ma co wierzyć bo potem przekonasz sie na własnej skórze ze trzeba hajs pchać w auto :)
ale mnie wyczaiłeś TomekN, nie da się ukryć nawet w nocy
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika tej oto 156 upolowanej dziś na parkingu auchan:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=155715&stc=1
zona Raidera widziana dzis ok 12:30 na Staszica w Debicy :)
Pozdrowienia dla właściciela niebieskiej 159 RPZ 15*** zaparkowanej przy rektoracie/bibliotece PWSTE w Jarosławiu. P.S. Fajny kolor :-)
pozdrowienia dla pięknej właścicielki złotej 159 RLE chyba siostry Łukasza M. która pędziła od strony Gorlic dziś około 13 30
wybacz pomyłkę :D najpierw widziałem kierowcę [emoji14] a że tak pędziłas to nie wiele zostało na blachy [emoji14]
ponieważ nie jechałem alfa :) więc też nie próbowałem zwracać na siebie uwagi [emoji14]
aaa to by wiele wyjaśniało, bo zawsze szukam tych piękności na drodze :D
może będzie kiedyś okazja :D odległości nie wielkie więc kto wie :D może na jakimś spocie
Licze na to, w takim razie do zobaczenia :D
do zobaczenia :D
Pozdrawiam właściciela 156sw rpz na klubowych ramkach zaparkowanej pod axtone dzisiaj rano.
Pozdrowienia dla kolegi ze 156 SW FL RMI, który mi machał dzisiaj na Kolejowej w Dębicy.
Trochę byłem zamyślony i późno zauważyłem.
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 156 RPR 06*** napotkanej na terenie PWSTE w Jarosławiu ;)
Pozdrowienia dla EDKA mijanego w Wierzbnej jak odkurzał sól z asfaltu [emoji14]
hehehe pozdrawiam ty tez ladnie zamiatales ;d;d na glebie!!!!
Włodek wczoraj była pierwsza czy druga zmiana? ;)
Ja zawsze mam pierwszą zmiane: )
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki białej Giulietty z bagażnikiem dachowym, tablicą bodajże RPZ (+ dużo dwójek) i klubowymi ramkami widzianej na wylotówce z Niebylca w stronę Rzeszowa (DK 19) dziś około 13:30 :)
Pozdrawiam właściciela szarej 155 na ramkach widzianej w przemyslu na stoku stacja górna obok murowanej bramy
kto dzis jechał niebieska 156SW z rej CBY z ramkami i mrugal mi przed 10 kolo Sniezki w Brzeznicy?
Pozdrowienia dla właścicieli klubowych: czerwonej 147 widzianej na rondzie przy Auchan i srebrnej 159 berlina na lubelskiej - obydwie dziś wieczorem.
pozdrawiam czarną 156 z dużym spojlerem na klapie i ramkami RJS, którą widziałem przedwczoraj ok. 15 przy wylocie z Jasła w stronę Bieczy :)
dzis ok 15:30 widziana czarna 156 ze swiatlami a'la Lexus z rej RDE MC na Rzeszowskiej, jechalem za kierownikiem, mrugalem swiatlami ale bez reakcji
Pozdrawiam kolegę z beżowej 159 KBR spotkanego na autostradzie, który mrugał mi awaryjnymi i kolegę z czerwonej 147 na wylocie z Rzeszowa na Łańcut około 14.30 ( łapki były )
pozdrowienia dla czarnej 159 na RDE widzianej ok 17:00 przy Tesco w Zabnie...pozdrawia bordowa 166 z czarnym dachem:)
pozdro dla Czarnego_28.
zobaczylem ramki w ostatniej chwili, mrugalem awaryjnymi :)
PS. Dzieki za sms ;), nie odpisalem z racji braku srodkow na koncie :D