Wymiana wycieraczek przód ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Wymiana wycieraczek przód ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mycie,glinka,IPA,cleaner,wosk.
Byłem wczoraj z moją śliczną u kolegi @sdero na wyłączeniu egr i poprawieniu fabryki. Za jakiś czas wybiorę się jeszcze na hamownie zobaczyć magiczne kreski;) polecam
Wymiana wahacza górny prawy oraz zbieżność .Uwaga na wahacze przed i po lifcie różnica średnicy sworznia .
Dziś zamówiłem nowe wycieraczki hybrydowe na przód i nową na tył ;) Ciekaw jestem, jak będą się te pierwsze sprawować.
dziś (nie licząc mycia i czyszczenia wnętrza) pierwszą przyjemność sprawiłem swojej alfie. Zakupiłem kabelek aux do radia (męczyło mnie to nagrywanie płyt, które i tak z reguły nie chciały działać), co prawda okazało się, że z tyłu wtyczka żółta zajęta przez brązowy kabelek, ale wyciągnąłem kabelki z wtyczki zakupionej i włożyłem do fabrycznej (bez brązowego kabelka nie chciało grać), a kabelek skrzętnie ukryłemw schowku obok pasażera. Teraz mogę cieszyć się muzyką do woli.
:rolleyes:
Prześlij linka do tych wycieraczek.
Hybrydowe to takie połączenie zwykłych stelażowych z płaskimi. Chciałem sobie też takie kupić ale niestety umiejscowienie dyszy spryskiwaczy w 156 uniemożliwia praktycznie korzystanie z grubszych wycieraczek, bo płyn nie jest w stanie nad nimi przelecieć.
Wymienione lampy przednie oraz wyczyszczony wreszcie intercooler z błota.