Serdeczne pozdrowionka dla srebrnej, oramkowanej GT. Mijaliśmy się dziś około godziny 6:50 na drodze 88 - strefa Gliwice.
Printable View
Serdeczne pozdrowionka dla srebrnej, oramkowanej GT. Mijaliśmy się dziś około godziny 6:50 na drodze 88 - strefa Gliwice.
Podrawiam kolege z mojego osiedla K-ce Załącznik 201223
a ja kiedyś pomachałem kobitce z nissana p12 a ona na skrzyżowaniu się pyta mnie dlaczego jej macham(zaznaczam że ramki miała klubowe nissana) a ja na to że klubowicze z nissana się tak pozdrawiają a ona na to A TO JA MAM NISSANA -ZAWSZE MYŚLAŁAM ŻE TO OPEL:edziahaha:. Moja żona siedząca obok aż się osmarkała ze śmiechu...
Pozdrawiam kierownika 159 na ramkach ARGŚ spotkanego na BP na Gdańskiej w Zabrzu, zagapione, pomachane w ostatniej chwili!
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Kierowniczke z czarnej 156 w zabrzu ramki I lapki byly
Pozdrawiam kierowce czarnej alfy spotkanej dzisiaj przed 19 w zabkowicach. Pomachane i odmachane :)
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
Czarna 156 SW z marasem na szybach tablice sc brunetka spacerujaca kolo alfy miejscowosc niestety sołsnowiec pozdrowienia z busa na czeskich tablicach
- - - Updated - - -
Czarna 156 SW z marasem na szybach tablice sc brunetka spacerujaca kolo alfy miejscowosc niestety
Pozdrawiam kierownika czerwonej 156sw jedna ramka z przodu druga ramka flaga wloch. podążającego prawdopodobnie do pracy kolo 5 rano na rondzie w buczkowicach. Pozdrawia kierowca bialego transita :)
witam ktory alfaholik jezdzi niebieska Yamaha FAZER na kasku logo AR i smycz AR? Jechaliśmy razem od katowic korfantego do siemianowic. Pozdrawiam z żółtej CBR.