A ile bys chcial za 8letnia alfe??
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Printable View
A ile bys chcial za 8letnia alfe??
Na pewno zakup tego samochodu nie będzie ostatnim twoim wydatkiem w najbliższym czasie. Sam oglądałem w piątek 159 2.4 w Wadowicach za niecałe 23k. Wiem, że tego typu ofery są dalekie od ideałów. I w tym momencie muszę się zgodzić z grzechu7 i pushq. Oczekujemy za dużo dając za mało. No chyba, że masz w zanadrzu dodatkowych kilka tysi, które chciałbyś zainwestować w samochód :)
Oki a co powiecie na alfe 2,4jtd z automatyczna skrzynia biegow??
Kara_ga a skad jestes ??
Patrzac jak inni robia z mojej okolicy,moge ci jedynie poradzic aby zrobic tak samo. Jedz zabgranice,poszukaj rozbitego auta i napraw je pod siebie w pl.jezeli szukasz dla siebie a nie na sprzedaz to mozna dobrze trafic. Ludzie czasem panikuja bo wjada na parkingu reala w slupek i peknie zderzak iraz lampa i im sie wydaje ze to dramat i sprzedaja auto. Jest mnostwo czesci na rynku,wydaje mi sie ze lepiej jest jak sie widzi co jest uszkodzone i jak naprawione niz sluchanie od pana z elblaga ze niemiec jak sprzedal to gonil do granicy zebybodkupic. Nie ma idealow. A alfy po kilku latach eksploatacji naja rozne przygody he.jak uda mi sie wrucic z wakacji(alfa sie zepsola ha)to sprzedaje swoja
To samo.bedziesz dbal i wlasciwie eksploatowal to bedziesz jezdzil☺
Okrjetuje sie ktos o ile firmy handlujace autami zanizaja wartosc auta przy zostawieniu starego w rozliczeniu?
Generalnie jest tak, że wartość auta jest obniżana o cenę napraw w ASO :)
A przynajmniej tylko takie wyceny widziałem od rzeczoznawców... Więc jak napiszą, że np klocki do wymiany to nie licz na to, że odejmą po 100zł za przód i tył :D
He dobre. No wymieniam w aucie wsio na czas ale zapewne cos wynajda. Myske ze 15tys by bylo hmm. No ale lepsze to niz janusze stekajacy na kazda ryske he
Jestem z Bytomia, województwa śląskiego.
Ja bielsko,co sadzisz o automatycznych skrzyniach w 2,4jtd?