jakiś czas temu dzwoniłem do kilku takich sklepów i okazywało się ze nie mają takich pamięci. A jeśli ktooś ma uwalony sterownik po nieudanym wgrywaniu map to na 95% ma tam taką pamięć i raczej pewne że jest sprawna
Printable View
jakiś czas temu dzwoniłem do kilku takich sklepów i okazywało się ze nie mają takich pamięci. A jeśli ktooś ma uwalony sterownik po nieudanym wgrywaniu map to na 95% ma tam taką pamięć i raczej pewne że jest sprawna
Na ebay jest za 9,9 ojro
Tme 80gr netto, allegro 2-4zł. Nie wiem czemu się tak mocno trzymasz że musi być z wylutu.
Jak ktoś ma uwalony sterownik przez zgrywanie to sobie go naprawia a nie eeprom wylutowuje :)
a jaka jest różnica między 95p08 a m95080?
Dodano po 20 minutes:
czyli o jakiejś różnicy nikt nie wie. Mam tylko nadzieje że taka 95080 normalnie zadziała, bo już zamówiłem z tego sklepu co mi podałeś linka. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. Jak dojdzie to zaprogramuje i wlutuje i napisze czy jest ok. Chyba będę pierwszy co to zamontuje i opisze... :)
Myślę, że pierwszy nie będziesz :)
Byli tacy co do francuzów i niemców lutowali.
Odpal sobie dokumentacje i wyłap :) Będzie pasować.
wyłapywałęm. Nawet doczytałem że 95p08 ma zwiększoną liczbę zapisów. Bardziej chodzi mi o to jak jest w praktyce z taką zamianą pamięci.
Witam
Czy moze ktos z Kolegow podzielic sie mapka zwiekszajaca moc o ok 20%
Jezeli chodzi o autko, to posiadam Fiata Stilo 1.9 JTD 100
edc15C7 CF3
nr sprzetu: 0281011799
nr opr. 1037372467
data zapr. 07/05/2005
Dziekuje bardzo.
Witam
edc 15
nr sprzetu: 0281010337
nr opr. 1037366687
data zapr.08/12/2005
To jest pierwsze auto: stilak 5D 2002 rok
Drugie auto: stilak kombi 2003 rok
nr sprzetu: 0281010337
nr opr.1037366535
data zapr.10/28/2002
Mam pytanie: jeżeli oba auta mają taki sam nr sterownika a różnią się wersją softu to czy da się zmodyfikować tylko jeden i wrzucić do obu ten sam wsad???
Interesuje mnie nie tylko podniesienie mocy i momentu obrotowego ale również podniesienie obrotów biegu jałowego z 850 obr/min na 900 -950 obr/min żeby wyeliminować wibracje od silnika (poduszki silnika są wymienione - wibracje są minimalne ale ten zabieg pomaga jeszcze bardziej zmniejszyć drgania. Stilo tak ma)
Proszę o pomoc choć to nie forum fiata tylko alfy. Jestem wielkim miłośnikiem włoszczyzny :)
nie można. jak chcesz tak kombinować, żeby "przyoszczędzić" na jednym sofcie, to ściągnij sobie gotowca z internetu. ale pamiętaj - pazerny płaci dwa razy.