-
Witam kolegów. Czy spotkanie w ten czwartek aktualne? Myślę dość intensywnie nad zakupem 147 i chętnie zaczerpnąłbym z Waszego doświadczenia.
Pzdr
Paweł
-
a może kiedyś zrobimy spota w sobote na Pogorii III w Dąbrowie? tam spotykają się BMW - zawstydzimy ich - spotkamy się ALFAMI :P
-
niewiem jakby co ja byda w czwartek chyba ino na chwilka :D ale byda :D
-
Hans jak Ty bedziesz na chwile to już naprawde musisz miec coś pilnego do zalatwienia :P przeciez Ty zawsze jesteś pierwszy i ostatni wyjezdzasz :)
-
Hans czyżbyś prace znalazł ??? Ja w czwartek będe, ale zapewne jak zawsze o 20 :)
-
nie poprostu niebede Golfem stał z Alfami :P i tak wyszło ze szybciej do domu wróce :D
-
a jo może z bytomia wpadnado wos ;)))
-
Hans a Ty z powodu tego wycieku alfe na bok odstawiłeś ??? Kup sobie jakis proszek, lub inny uszczelniacz do chłodnic i jeżeli jest to drobny wyciek w ten sposób spróbuj to uszczelnić.
-
tak z powodu wycieku :D ale wiesz to kapie na pasek to lepiej pojeździć chwile tym Golfem od następnego Poniedziałku powinna sie pompa wymienić u znów niebędziecie mieli szans :D Wpadaj z Bytomia nimosz daleko :D*
-
a mnie nie ma :P, chyba że... :D dacie znać o 22, że na mnie czekacie ;) tak jak ostatnio :D