-
Macie problemy z automapa na swoich chińskich kombajnach? Ja posiadam dedykowanego Chińczyka na windowsie, i niestety u mnie często AM się zacina. Sprzedawca tłumaczy to zła wersja AM. Jak u was sprawa wygląda?
Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka
-
U mnie śmiga automapa, ogolnie to nie używam nawigacji z radia.
-
uzywam automapy na europe wczesniej wersji 1404 chyba teraz mam tą z 2016, jeszcze sie nie zdażyło zeby zawiesila sie czy cos - raz byl problem jak w tunelu w cro, ustawilem trasę i wtedy rozłączyło mi gps i dopiero reset radia pomógl, ale po wyjechaniu "na powierzchnie" wszytsko wróciło do normy
-
Instalujesz ją ? czy wgrywasz gotową SD
u mnie na 6202navi+ wersja "instalowana" nie chciala działac, dopiero wersja "Gotowa SD" zadziałała.
Dużo zależy od karty poprzednią miałem na 16 sdhc, teraz mam 8g sd i jest wyraźnie wolniej. Więc przy najblizszej okazji wracam do szybkiej karty,
-
Przetestowalem pare i polaczenie yanosik +igo jest najlepsza zawsze jezdzilem na automapie ale teraz jak jak potestowalem inne to smialo moge stwierdzic ze automapa byla najgrosza
-
Mam gms 6501 i automapę Europę ori, działa bez problemu, szybko, płynnie, nie zawiodła mnie ani razu(jeżdzę dużo po Bałkanach)
Mogę śmiało polecić.
-
Mam jeszcze pytanko, czy w GMS 6321 da radę wyłączyć jakoś to logo "powitalne" podczas uruchamiania radia? Bo przez to radio się troszkę długo włącza.
-
Nie mam pojęcia, jeżeli nie ma tego w instrukcji to polecam zapytać usera proxim@ar zamawiałem u niego cały sprzęt(gms, kamerkę cofania, ramkę ect.) gość zna się na rzeczy jak mało kto ;) w moim przypadku celnie doradził, a miałem szereg pytań i oczekiwań.
-
Witam.
Jakie obecne modele chinoli są na topie? Bo widzę, że trochę tego tam jest, a wolałbym coś sprawdzonego, najlepiej na Androidzie, bo to najpewniejsza platforma w obecnych czasach.
Znalazłem coś takiego: http://hualingan.en.made-in-china.co...-1080P-HD.html
Jednak nie wiem czy to będzie pasować w ogóle do Alfy 159. Na jakie rozmiary przede wszystkim zwracać uwagę, bo czasami ilość cali ekranu to nie wszystko przecież.
Jeszcze tutaj znalazłem fajne egzemplarze:
https://www.carjoying.de/android-aut...autoradio.html
Tylko wciąż nie wiem, które będą pasować do Alficzki.
-
Ktory model wybrac GMS 6618 czy GMS 6707 ma ktos? Ktory polecacie i czym sie roznia oprocz wygladu?
Pozdrawiam