Tak powinno być.
Printable View
Nie może być inaczej.Musi ciągnąć chłodne powietrze z zewnątrz a nie gorące z komory silnika.Zresztą obserwowałem przy otwartej masce jak się wentylator zachowuje.
Sam sprawdzę, pewnie mnie oszukujesz :D
Okłamują Cie Andrzej bezczelnie :). A tak poważnie nie ma innej opcji ciągnie z zewnątrz do środka, w drugą stronę to miałoby sens chyba tylko na postoju bo wątpię że przy 100km/h wentylator pokonałby pęd wpadającego powietrza z zewnątrz.
No o tym piszę a kiedy wentylator chodzi jak auto popyla 100/h? wentylator chodzi zawsze kiedy jedziesz powoli lub stoisz w korku
Niby tak ale jak dostaje w pupę to myślisz Andrzej że się nie włączy ??
Jak dostaje w dupe to jedzie i to nie wolno, ja tam nigdy nie słyszałem żeby wentyl chodził przy ostrej jeżdzie:D ale nie bedę się spierał zanim nie sprawdzę jak u mnie chodzi wentyl w prawo czy lewo
No przecież po co się spierać i takie tam burdy inne robić :). Lepiej niech ktoś mi powie co mam włożyć zamiast katalizatora żeby było dobrze a nawet najlepiej, reszty nie chcę ruszać, kat. chcę sprzedać albo nie wiem. Z katalizatorem na przeglądzie na starych świecach było euro3 które obowiązywało do 2005roku, tak wiec panowie mamy wcale nie marne samochody :)