Instrukcja strona 260.
Printable View
a z innej beczki - dlaczego guma sworznia noweho wahacza jest uciapana jakims takim woskiem ? zeby nie skrzypiała ?
Nie polecam wahaczy rts z autoskelpu24 - po ok 1200 km mam luzy na tulejach - przy skręcaniu kół w lewo i jeżdzie w tył stuka i przeskakuje, na niektówych nierównościach też.
Teraz oczywiście będą trudnosći bo wahacz montowałem sam, więc reklamacja raczej nie będzie uwzględniona - a jeszcze mam odesłać wadliwy na swój koszt i ewentualnie kupić inny. I co mam mieć auto na klocku przez ten czas ?
A na stronie autosklepu pisze że można połączyć wymianię elementu z rekalmacją w miejscu gdzie znajduje się rekalmowana część.
Nie no, trzeba było wydać 500 na oryginał i już.
kiedyć kupowałem tam rozrząd i by łem zadowolony, teraz już nic tam nie kupię...
Widzę że sprawdza się stara maxyma "chytry traci dwa razy" oczywiście to taka przenośnia, należy szukac tańszych części ale z tego co widzę to niestety, zawiecha w naszych alfach to praktycznie tylko pozostaje zakup oryginałów, które dają większą pewność żę się nie rozleci po paru tyś. kilometrów.
Pozdrawiam
Polecam szukać na ebay'u, sprawdzać co jakiś czas nawet gdy nie potrzebujesz w danej chwili. Ja znalazłem tak swoje górne oryginały w cenie zamiennika - kupiłem od razu parę. Co prawda przesyłka z Włoch zwiększyła cenę ale i tak bardzo się opłacało. Na początku sceptycznie do tego podchodziłem bo wydatek nie mały, ale negatywne komentarze odnośnie innych i ruletka z TRW przekonały mnie, że warto dopłacić na początku, żeby mieć spokój na dłużej. Póki co przejechałem na wahaczach 20 tys i żadnego skrzypnięcia, odpukać.
Wczoraj zamówiłem górny oryginał przedliftowy na fiat-autoparts za 535 zł. 7 % rabatu dostałem z automatu. Nie wiem czemu nie 5 % tak jak piszą ale nie wnikam ☺
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Wysyłał dzisiaj z płatnością przy pobraniu. Brak kosztów przesyłki. Polecam.
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Ebay odpada bo jak nie będzie pasować to jak będę reklamować ?