widzialem awaryjki w lusterku. Pozdrawiam raz jeszcze. Tak myslalem, ze poranne sloneczko Troszke Ci oczka przygrzalo i na slepca jechales:D. Tez Cie w ostatniej chwili zobaczylem
Printable View
widzialem awaryjki w lusterku. Pozdrawiam raz jeszcze. Tak myslalem, ze poranne sloneczko Troszke Ci oczka przygrzalo i na slepca jechales:D. Tez Cie w ostatniej chwili zobaczylem
Pozdrowienia dla kierownika pięknej GT na RZ pozostawionej samotnie na parkingu w Pyrzowicach. Zacny felunek Panie kolego:)
Włodek dziś znowu kasiore klepał na 1 zmianie :)
Dodano po 5 minutes:
Włodek dziś znowu kasiore klepał na 1 zmianie :)
Załącznik 157792 Pozdrowienia dla Loki widzianego dzis pod galeria nowy swiat o 15.40 :-P :-P
O Loki umyles Belle^^
Z kim sie witalwm dzisiaj w Boguchwale ?? :D srebrne 159 :)
bo lubisz ugryźć:D
Pozdrowienia dla srebnej 7-mki spotkanej na rejtana i czarnej 9-ki miniętej na Białej
Pozdrowki dla czarnej 156 widzianej kolo biedronki tej co jedzie sie w strone slociny, nie wiem jaka to ulica, a ciemno bylo i nie widzialem tabliczki :-)
Czarna 156 RKL przejeżdżała dzisiaj przez Głogów około 15.30 w stronę Rzeszowa więc to mogła być ta sama .
pozdrawiam kierownika szarej 166 trochę się pościgaliśmy przed Rzeszowem mrugałem długimi i awaryjnymi bo zobaczyłem ramki ale chyba nie zobaczyłeś moich i uciekłeś :(
pozdro dla srebrnej 166FL widzianej na skrzyzowaniu Kościuszki i Popiełuszki w Dębicy
A ja pozdrawiam wlasciciela pieknej 159-ki ktory zaparkowal swoja belle (rjs) przy ulicy slowackiego ^^
Pozdrowienia dla blond kierowniczki z czarnej 159sw RSR widzianej przed chwila na Rejtana. Zatrabilem bo stałem na pasie obok po prawej stronie
Pozdrawiam kierowcę białej 156 RJA widzianej na obwodnicy pod skarbcem, ładna sztuka ;)
a ja Pozdrawiam 159 sedan na ramkach klubowych widziana wczoraj pod Galeria Rzeszów od glownej drogi czyli od Urzedu Marszalkowskiego ok.godz 9:30. Kolor ciezki do okreslenia-braz/mocca czy cos takiego?
I jeszcze czarna 156sw widziana zaparkowana troche tak na krzywy ryj na Handlowej dziś ok 13. Rej RZ a dalej nie pamietam
A ja dziś w Dębicy widziałem zielone Punto z forumową ramką z przodu i czarną 156SW z ramkami w Ropczyce na parkingu koło ronda na drodze w stronę Ostrowa.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Andrzejka widziany dziś w kauflandzie
Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej 145 na ramkach mijanej na witosa (pomachane-odmachane) Nie widuję tej 5-tki na spotach, proszę o poprawe ;D
a i jeszcze widzialem Abarta Punto pod Profamilia we wtorek
Dzisiaj widziana granatowa 156 SW FL z ramkami pod siłownią olimpia w Mielcu około 16 czyja to?
ja dzis widzialem piekna czarna 156 sedan FL na fajnym alusie pod Starostwem Powiatowym w Dębicy...az mnie naszlo zeby zmienic 9 na taka 6:D
A ja wczoraj widziałem kilka alfek w millenium hall... czyżbyście jakiś zlot mieli ? :P Pozdrowienia dla wszystkich ! :)
Widziałes i nie podjechales ? ;(
Jak odjezdzalem to Ty przyjechałes :-P
poprostu olal Was cieplym moczem:D. Tez bym tak zrobil:D. Pozdrawiam
Reggie pozdrowki spod wielkiej :-D
widziana brazowa(złota?) 159 sedan na RDE wczoraj w okolicach godziny 13-14 za Pilznem...bordowa 166 z czarnym dachem;p mrugnałem długimi