Wyślij link jak ją wystawisz :)
Printable View
Wyślij link jak ją wystawisz :)
No pytal sie ktos czy ma ktos na sprzedaz to ofpowiadam ze mam ja☺ ogloszenia nie wystawialem wiec nie mogles jej widziec he
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Słuchajcie chłopaki wpadłem na taki pomysł, tylko nie linczujcie :D
Może fajnie by było, jak już ktoś widział dany samochód i go odradza, żeby napisał przy okazji co było konkretnie z nim nie tak? Na przykład walnięta dwumasa, wybite zawieszenie czy zespawany z trzech samochodów?
Myślę, że to będzie fajna porada, bo dla Ciebie na przykład walnięte zawieszenie eliminuje auto, a inny użytkownik może się pogodzić z takim wydatkiem.
Nie widziałem konkretnego samochodu tylko widziałem na tym placu 3inne Alfy i na zdjęciach wszystkie były piękne a w realu było to zupełnie inne samochody.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Witajcie, moja czarnula niestety miała bliskie spotkanie z sarenką. Ucierpiał zderzak , lewy ksenon i maska na przodzie po lewej zawineła się do srodka. Mam ogromną prośbę, gdyby ktoś z Was gdzieś słyszał o częściach to dajcie znać, szukam na allegro ale jak na razie nic nie znalazłem.
Mam jeszcze pytanie odnośnie ksenonów. Czy muszę kupić taką lampę czy mogę zakupić zwykłą i przełożyć przetwornicę. u mnie w lampie poszła obudowa oraz klosze.
Dzięki za pomoc.
Witam,
może ktoś, coś powiedzieć na temat tego egzemplarza? :)
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#8e403f90b3
albo ma możliwość sprawdzenia bo jest w pobliżu :)
Z góry dzięki :) KUBA
PS. ogólnie sam mam nie daleko ale aktualnie przebywam daleko na północy Polski i nie bardzo mam możliwości samemu sprawdzić, a autko bardzo odpowiada moim potrzebom :)
Witam, na wstępie uprzedzę że swieżakiem nie jestem, ale mam problem z odzyskaniem starego konta.. a administracja od 4 dni nie odpisuje, stwierdziłem że założę nowe konto. Do sedna
Była 155, później 156... a teraz mam OPLA VC..... jestem załamany... codziennie rano wychodząc do pracy muszę się tym przemieszczać... płakać rano mi się chce jak pomyślę że muszę jechać do pracy i to nie z powodu pracy.... ostatnio wsiadłem do taksówki... AR 159 i stwierdziłem że gonimy VC i szukamy Alfy... jako że nie mam zamiaru się handryczyć z naszym nieciekawym zresztą rynkiem mam pytanie do osób które autka już posiadają i mają pojęcie na co zwrócić uwagę w tym modelu. Ja od dwóch tygodni przeglądam oferty z naszego kraju + Niemcy i Austria plus mam taki że auto z Niemiec może przywieść mi ojciec a z Austrii szwagier :)
http://www.mobile.de/pl/Samochod/Alf...212723233.html
http://www.mobile.de/pl/Samochod/Alf...212895960.html
Co wstępnie myślicie o tych dwóch ofertach wyżej ? Pozdrawiam
Edit.
Szukam Alfy z rocznika 2008-2009
1.9 JTDm 150KM
Chętnie w automacie
Koniecznie skóra, xenon, grzane dupy, parktronic
Teraz pytanie czy za kwotę 25.000-30.000 tysięcy kupie coś sensownego za granicą ? TI rozumiem poza zasięgiem ?
He a ja mam teraz w hiszpanii takiego sasiada co ma brere i odpala ja codziennie na pych
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Pokazujesz linki do fajnych samochodów i pytasz czy możesz coś sensownego kupić do 30k ? .....
Bierz pierwszy z linku, kóry podałeś, ma mały przebieg i jest wypasiony. W Polsce z takim przebiegiem i wyposażeniem za 30 k to możesz pomarzyć no chyba, ze po "korekcie" :P licznika.