Szczerze, to choćbym miał okazję pobaraszkować nawet ze Scarlett Johansson, to na masce mojej 4C nie pozwoliłbym jej się położyć, heh.
Printable View
Szczerze, to choćbym miał okazję pobaraszkować nawet ze Scarlett Johansson, to na masce mojej 4C nie pozwoliłbym jej się położyć, heh.
Na szczęscie nie będziesz miał okazji baraszkować ze Scarlett Johanson:)
brednie, "niektorych Włochów" ze 156 to już nie jest Alfa, bla bla bla...
Metallica skonczyła sie na Kill Em All:)))
Bałkoty z róznych forów mają być jakimiś wymiernymi opiniami? Daj spokój Tomito.
Hehe podoba mi sie motyw z ta Metallica... no wlasnie ludzie sa rozni... ja posiadam 159, Gliuletta tez mi sie podoba, ale czekam na cos wiekszego... nowa Mazda 6 mnie coraz bardziej zaciekawia.....
Nie bełkoty, a żywiołowe dyskusje które toczą się nie tylko we Włoszech na Club Alfa Italia, gdzie bywam, ale także Alfaowner, AflaBB, silne fora holenderskie. Wszystko zaczęło się kumulować po losach Lancii... a raczej Lacio-Chryslera obecnie. Nikt z prawdziwych fanów marki nie chce widzieć AR jako Fiata czy o zgrozo jakiegoś amerykańca, to jak policzek. Swoją drogą to ostatnią zaprojektowaną, prawdziwą AR była 155, która odnosiła sukcesy w sporcie. 156/147 jeszcze utrzymywała tendencję to silnej obecności w sportach motorowych... a teraz...? Co mamy? AR widać przestaje to interesować, cały czas karmią nas informacjami - przełom, odnowa marki, zwiększanie sprzedaży. Żeby sprzedawać sportowe auta trzeba mieć co sprzedać i jak na razie to jest 8C i 4C jako stricte sportowe auta. A co dalej? Brak pomysłu, brak dobrego projektu, przede wszystkim - brak silnych silników jak na tę markę przystało. Ładna buźka i ksenony to nie miara sportowego auta... dla mnie.
- - - Updated - - -
A mnie Chevrolet Tahoe albo GMC Yukon z 1994 - 1997 :D Z gazem te ich V8 nawet tak dużo nie palą... :crazy_pilot:
Akurat Chrysler i Chevrolet to konkurencyjne marki nie należące do jednego koncernu ;) Chrysler należy do Fiata a Chevrolet do GM ;)
Zaniechanie TS'a 16V to raczej dobra decyzja bo silnik miał wadę- wariator :/
Można narzekać na to, że Lancia to Chrysler itd. ale Audi to VW, Lexus to Toyota, Infiniti to Nissan a jednak wciąż są postrzegane jako marki premium ;) Fakt, że Lancia Thema, Voyager i Flavia to zwykły przeszczep znaczka jednak to są początki ich współpracy. Z czasem na pewno będzie więcej Lancii w Lancii :D
AR ulega tendencjom swiatowym, marki się unifikują. Wadą AR nie jest "utrata charakteru" tego "charakteru" nie ma już większosc marek.. Wadą AR jest brak modeli samochodów w ofercie. Piecioletnie Mito i Julka i nic więcej. Umówmy sie, 4C to raczej wizerunkowa zabawka.
Alfa Romeo prawie nie produkuje samochodów, to jest problem.