Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 ktorej mrugnąłem dlugimi na radzikowskiego, zdawala sie byc zaskoczona wiec chyba nie od nas :P
Printable View
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 ktorej mrugnąłem dlugimi na radzikowskiego, zdawala sie byc zaskoczona wiec chyba nie od nas :P
Pozdrawiam czarną AR 146 na krakowskich blachach w osiedlowej uliczce koło ulicy Medweckiego - bardzo koleżeńskie zachowanie - poczekał na zwężeniu drogi abym mógł przejechać, a nie tak jak niektórzy jadą, nie patrzą..
:)
w Jaworznie kręci się "nowa" 147 :) kolega kupił i mówił że ktoś mu machał ale nie wiedział o co chodzi :) ale także pozdrawia :) ps. jeszcze na blachach celnych ją ma :]
Dzisiaj rano ok 9:00 na ul. Mackiewicza (KRK) mijałam sie z sympatycznym kierowcą grafitowej 147. Usmiechy zostały wymienione:)
dzisiaj około 18:30 - 146 (ciemna zieleń?) jechała trasą DK1 w Częstochowie ale .. nie nikt nie odmigał ani nic.. a ramki Alfaholików były ..
pana na łabedach w SG czarna 159 była łąpka i pana silver 156 w zabrzu było zdziwienie :) i 166 po fl felga toora na brzeźince
Wygląda na to, że w Tychach naprawdę sporo osób jeździ Alfami, skoro na forum jest nas tylu a jeszcze nikogo nie spotkałam na trasie... bo chyba by odmachał? :)
Chyba że każdy wpatrzony jest raczej w rozmieszczenie dziur na drodze, to obecnie wydaje się całkiem logicznym wytłumaczeniem:)
Niestety byłem zajęty wypatrywaniem dziur w asfalcie:D. Jak zobaczyłem kątem oka w lusterku, że podjechał jakiś krążownik do zderzaka i mruga to zjechałem na prawy i dopiero po chwili zobaczyłem że to srebrna 164 z forum. W każdym razie pozdrawiam kierownika i pasażera:hello:
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pomrugałem awaryjnymi kiedy przed wiaduktem zjechałeś w prawo.
Moja alfa nie jest zielona:D
pozdrawiam czarną 146 na SY
i srebrną 159 na rej. SK.....
obie widziane w Mysłowicach dziś rano ok. 7.00 niestety szłam na nogach z autobusu więc nie wypadało machać :P