Spawacz konstrukcji drewnianych;)
Printable View
ktoś z forum jechał dzisiaj za mną od głogowa do lubina ?
166 PP coś tam z jednym kseonem spalonym ?
Dziś w Lubinie ok.12 na skrzyżowaniu obok tesco skręcała czarna Giulietta... Sorki, że nie pomrugałem zobaczyłem Ciebie dopiero w wstecznym lusterku na następnym skrzyżowaniu:)
Dzisiaj widziałem czarną poliftową 147 z ramkami, stała na Statoilu w Legnicy.
Pozdrawiam
W sobotę na ulicy Buczackiej we Wrocławiu stała zaparkowana czarna 147 FL TS były ramki klubowe.
Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widok :D Dawno 155-ki nie widziałem na ulicy.
Pozdrowieniaa dla shemagonish'a (chyba) mijanego dzisiaj w Niedźwiedniku, łapka i światełka były. Od razu ją wypatrzyłem ale pewien nie byłem, gnałem sobie do szkooły. :)
Dziś po 17 na zachodniej 166 ze spalonym jednym xenonem:P
Pozdrawiam
Ekierto widziany na ulicy Kani w Opolu koło 16.15 ja wyjeżdzałem z podwórka sądu w przeciwną stronę:p
Pozdrawiam kierownika tej ładnej 155tki, grającej rolę statystki w ostatnim odcinku Stop Drogówki. :D Poniżej zrzut ekranu. ;)
Załącznik 88126
Fotka musiala byc jakos z pol roku temu zrobiona. Stalem tam na pomiarach natezenia dzwieku. O ile pamietam, to motocyklista potacil kogos z 50m wczesniej. Ten znak, pod ktorym stoje, to zakaz postoju :D
Faktycznie, wyjeżdzałem z uliczki i widziałem srebrną 166 wyjeżdzającą w prawo z podwórka sądu :P..
Też to oglądałem kilka dni temu :)
I mówię, że "O tam było widać przez chwilę AR na ramkach klubowych", to tylko usłyszałem, że już jestem za dużym maniakiem i mam zwidy ;D
A jednak nie wydawało mi się..
I dokładnie motocyklista kilkadziesiąt metrów przed Twoją AR potrącił pieszą na pasach..
Pozdrawiam użytkownika alfy bliżniaczej do mojej, który mijał nas (czyli mnie i alfę) wczoraj ok 14:30 na Al. Sobieskiego.
Stałam do wjazdu na PP, bliźniaczka pomykała wewnętrznym pasem.
Jutro grasuję w Lubinie. Jak ktoś ma ochotę na kawę w towarzystwie, to polecam swoją osobę ;)
hehheh, bo tych pomiarów, to do końca życia nie zapomnę :D
Ekierto widziany po 16 koło WSB Opole:P
Dzisiaj na parkingu obok hali na Składowej w Lubinie stała czarniutka 147 na forumowych ramkach. Pozdrawiam :)
eMka
mam ochotę na kawkę, daj znać to się jakoś znajdziemy na mieście:)
Kuba (Velek) - Wrocławska w DZA !
Było machanko :D
POZDRO ! :)
Baruś, jak sprzedałeś 147 to zostały na niej rejestracje DZA bez ramek?
Pozdrawiam Kolege oramkowanej bodajze 146 ktory stal dzisiaj przed Awansem w Jaworze:-)!
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla Marcina666 mijanego w Głogowie była łapka ale nie wiem czy z odzewem a także dla wszystkich Alfisti na trasie Poznań-Głogów-Leszno-Lubań. Były łapki i pozdrowienia przez cb.
przegapiłam wpis, bo nie dostałam powiadomienia mailowego, ale jeszcze jutro jest okazja, bo dzisiaj tutaj zostaję.
Jestem na Przylesiu, więc może np. "Mac" lub okolice około południa czyli 12-13? Później wracam do siebie.
Pozdrawiam użytkownika srebrnej 156 SW DLU...XX, parkującego przez chwilę pod "jamnikami" ;)
Wymarzłam za wszystkie czasy, bo zachciało mi się suflaka (a tam są najlepsze :D)
Widziana ok godz 22 alfa GT na Jednosci Nardowej. Mrugalem ale kolega za szybko jechal ;)
Byly rameczki ;)
Pozdrawiam.
A ja pozdrawiam zieloną przedliftową 156 rozwożącą śniadania na przedmiejskiej. Dojrzałam z okna klubowe ramki :)