Nie mieszajmy tu polityki;)
OK!
Moja propozycja ( chociaż jak i na FB pisałem - nie byłem)
http://www.dts24.pl/slimak-stanal-sz...iej_16048.html innych miejsc pod grilla no nie kojarzę Panocki...jak macie inne to będzie jakiś wybór
Printable View
Nie mieszajmy tu polityki;)
OK!
Moja propozycja ( chociaż jak i na FB pisałem - nie byłem)
http://www.dts24.pl/slimak-stanal-sz...iej_16048.html innych miejsc pod grilla no nie kojarzę Panocki...jak macie inne to będzie jakiś wybór
Ja w tym tygodniu odpadam;D
skad ja wiem co Wy kombinujecie czasem spontan jest najlepszy;)
Miesiąc trzeźwości jest dla alkoholików wiec niech oni sie martwią, my Alfaholicy mozemy sie napic z czystym sumieniem :)
Co poradzic jak w sierpniu wiecej okazji sie nadarza ;p wiec DZIAŁAJMY
chlopaki moglibyscie podrzucic mi na maila to wasze nowosadeckie logo klubowe?Jak cos z gory wielkie dzieki piotr_suchocki@onet.pl.Pozdrawiam
Co to kminisz co?:)
Wysłane z mojego HTC One
no wyslij.Planujemy zrobic jakies debickie logo i moze bysmy chcieli cos od Was odgapic bo fajne to macie
Lukas_po bedzie to miał bo robił
Wysłane z mojego HTC One
Czarny_28 poszło na @ wzór i prawa zastrzeżone wiec albo robicie coś innego albo stawiacie porządną flachę co by było co wypić z Pawłem na spocie.
Wracając do tematu logo to jak będę miał chwile to spróbuję zapytać w drukarni czy dadzą rade zrobić z tego wlepkę na szybę.
Paweł_ Wygląda na to że tylko my dwaj jesteśmy chętni na grillo-spota zakrapianego kolorowym alkoholem.
Ja tez jestem chętny;D a na logo czekam!
Piszę tak bo jakiegoś większego entuzjazmu temat grilla tutaj też nie wzbudził :sad:
dzieki Łukasz
9 ciezko;/
może 16? bo jest długi weeeeekend i pasuje mi wtedy byc w NS ;) ale to moja propozycja;)
16 jak zrobimy to będę miał maraton i wówczas w obydwie strony kierowca będzie mi potrzebny ale ok:) co się nie robi dla klubu łubu dubu;)
Też jestem chętny :D tylko nie wiem jak z terminami :D
jak stawiacie perfumy to ja tez jestem chetny:D
napisze cos wkoncu, bo widze, ze niektorzy juz mnie chca wywalic ze stanowiska kierownika :D
Wiec tak 16 Jaa odpadam, bo od 15 jade na Wegry.. :P wiec dla mnie kazdy weekend inny oprocz tego dlugiego :P
aa swoja droga wkoncu by sie cos napil, i jakiego grila zrobil.. :D Wiec Ja sie dostosujee w kazdy weekend oprocz tego 16 :P
Swoja droga drogi Kierowniku poczytaj wstecz posty bo wlasnie mowa o piciu i grillu;)
Wysłane z mojego HTC One
Kurcze, ja 4.08 wyjeżdżam na dwa tygodnie, tak więc patrząc na obecne terminy ze mną raczej lipa.
witam, jestem nowy ale chętnie bym na jakiś spocik w ns się wybrał tylko w weekendy nie moge a chcialbym poznać środowisko alfaholików z NS :) może jakiś spot wieczorny w tygodniu w jakimś dobrym miejscu, np pod galerią gołąbkowice?
Ja bym sie wybrał w tygodniu ;)
Temat umarł kolejny raz ehhhh
Cholera ja chyba za tydzień jestem out of ns.. :/
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140255&stc=1
taka sytuacja z przed chwili... na szczęście nie moja, pomoc była ale właściciel dzwonił już po lawetę, woda mu wparowała tam gdzie nie trza:/ ja się wycofałem, bo jeszcze bardziej bym poległ
Jak zaciągną wodę to już po nim.
ło żesz ... na pewno zaciagnął bo filter nisko...
A przejezdzałem tamtędy ok. godziny 17.45...