-
w ostatnim czasie:
rozrząd - bo juz byl czas
olej filtry - jak wyzej,
przy okazji sprawdzone panewki podobno idealne, a chyba są po 200kkm,
czyszczenie miski olejowej - szlamu trochę było,
czyszczenie kolektorów - mój spec mówił że warto, a teraz przedmuchało uszczelkę za obudową katalizatora,
nowe amorki na tył - niestety musiałem, niestety razem z oponami
nowe sprężyny na tył,
wyczyszczony i pomalowany stabilizator - to tak przy okazji amorków,
nowe łączniki stabilizatora - starych się nie dało odkręcić i już.
nie pytajcie ile to kosztowało, nowe amorki i sprężyny na przód to w przyszłym miesiącu jak mikołaj się dorzuci :)
pozdrowionka henieq
-
Zamontowana podsufitka od ti, przy okazji zdjętego oparcia siedzenia tylnego eliminacja zalążków rdzy w górnej części stelaża, wysprzątana oraz umyta na koniec:) ps. kluczyk dorwany na allegro, więc to żadna tajemnica ale brałem od tego forumowicza więcej rzeczy więc i mnie się to opłacało i sprzedającemu.
-
-
Dzisiaj odebrałem swoją szóstkę od blacharza, zrobione progi + konserwacja, do tego regeneracja nakładek na progi, wszystko pomalowane, poskładane, więc o zimę się nie boję :) Po wszystkim jeszcze autko umyłem i nawoskowałem.
W ostatnim czasie do tego wymienione filtry powietrza i gazu, przy okazji czyszczenie przepustnicy i reset krokowego, bo coś powoli zaczynały obroty falować, ale teraz wszystko ok :)
-
Założone ramki forumowe :D
-
w koncu zalozone brembo :D
-
wczoraj złożone chlapacze na przód bo mam już dosyć uwalonych boków po klamki.
-
Podpierdzieliłem z Julki korek z progu, do Bravo, bo mi jeden się do środka progu w Bravo jeden wepchnął. Trza będzie kupić nowy.. Ale w nagrodę Julka dostała wosk Meggsa na budę :)
pzdr, tadzikpl
-
Naprawilem oswietlenie wnetrza. Brakuje tylko czasowki
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
-