Pozdrawiam kierowcę białej Giulii z kamuflażem na przednim i tylnym zderzaku spotkaną wczoraj na A1 . Jechałem czarną 159 SW. Światełka były.
Printable View
Pozdrawiam kierowcę białej Giulii z kamuflażem na przednim i tylnym zderzaku spotkaną wczoraj na A1 . Jechałem czarną 159 SW. Światełka były.
Pozdrawiam srebrna 159 (KOS... na ramkach AGŚ) za którą jechałem rano o 5:40 od Bierunia do FCA ;-)
Pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 147 mijanego w niedzielę 23.10 pomiędzy szpitalem "górniczym" w Sosnowcu a skrzyżowaniem świetlnym w Będzinie. Światła, klakson, awaryjne (już więcej nie miałem) były:)
Pozdrawiam kierowcę Alfy 166, który wypuścił mnie z parkingu na Wolskiego w Bytomiu :D
Pozdrowienia dla kierowniczki bordowej GT miniętej dziś w DG na Alei Róż
_tapatalk
Pozdrawiam właściciela czerwonej 159 (SZA...) z ramkami, którą często rano mijam na wysokości Mierzęcic/Nowej Wsi zmierzającą w kierunku Tarnowskich Gór. Wczoraj "złapałem" Cię moją 159 SW. Łapki i były:)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2016/11/8.jpg
Pozdro.
Wysłane z mojego SM-A500FU
Pozdro dla kierownika bialej poliftowej 147, ładujacego milion paneli w na parkingu LM Bielsko. Jechalem skodą ojca i nie bardzo mialem czas pogadać.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Czerwona gt na zjezdzie z 88 od bytomia na gliwice przy radiostacji ok 14:30 lapy byly ale tylko z mojej strony hahah
Załącznik 214791
Pozdro!