Pozdrawiam kierownika jasnej 156 bodajże SK, mijałem cię za Katowicami w strone Gliwic, kiedy włączałeś się na A4. Migałem awaryjnymi ale tak lało, że nie wiem czy zauważyłeś :D
Printable View
Pozdrawiam kierownika jasnej 156 bodajże SK, mijałem cię za Katowicami w strone Gliwic, kiedy włączałeś się na A4. Migałem awaryjnymi ale tak lało, że nie wiem czy zauważyłeś :D
Pozdro dla kierownika 156 stojącej wieczorami na McDonaldzie w Tychach przy Dołowej/Mikołowskiej. Mieszkam 200m od Maca i kilka razy widziałem twoje auto jak rżnąłem gdzieś motórem :)
Pozdrówka dla 159 na ramkach która stoi zawsze koło sklepu z meblami w pszczynie za parkiem żubrów. :) zawsze jak jade do Żor to widze :) :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 147, który przed godziną 15 w Zabrzu na ul. Jordana poświecił mi światłami i kierowce też czarnej 147 SG ...K na ramkach, którego dzisiaj dwa razy mijałam idąc pieszo w okolicach ul. Jagiellońskiej w Zabrzu :)
Pozdrawiam, Katowice okolice Medyków ;)
Załącznik 215707
Pozdrawiam Panią w srebrnej, poliftowej 156 SW (ramki SBL...), której machałem około 9:30 w Bieruniu na Granitowej stojąc koło żółtej 500'ki :)
Pozdrawiam, spotkana rano w DG w autoelektronice :) Załącznik 216125
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 widzianej dzisiaj na A1 okolo 15;15 ;) pomrugane odmrugane