jednak wolałbym zamienić się z Tobą miejscem pobytu :D
Printable View
ja jestem za :D
Chętnie bym przyjechał jednak Alfy już nie posiadam a Oplem trochę mi wstyd się pokazać :/
e tam :) przyjeżdżaj - nie ważne czym :)
ja oczywiście mam w planach również się zjawić :)
Witam. Od niedawna jestem dopiero posiadaczem alfy, aczkolwiek chętnie bym się pojawił na jakimś spocie:). Z dwóch obszernych tematów dowiedziałem się że spotykacie się w czwartki na parkingu pod krokusem. Teraz pytanka: czy to dalej aktualne? o której godzinie się spotykacie? i najważniejsze czy można tam do was dołączyć?
wszystko aktualne i można dołączyć. Ale spoty są w środy, w czwartek jest nas ogólnie mniej :P
Dziś o 19 pod Krokusem, tak jak napisał Darkness - albo na zewnątrz jak jest pogoda, a jak nie to pierwszy poziom parkingu ;)
a w czwartki gdzieś po 21 w rogu przy stacji BP.
Nawet trzeba :D
EDIT !!
Zmiana planów !!
Spotykamy się o 17.30 na Bora tam gdzie zwykle, chwilkę tam postoimy i udajemy się na gryla :D:D Gryla będziemy robić przy lotnisku na Czyżynach, od strony Comarchu. Jakby ktoś nie wiedział jak tam dojechać to z Bora udajemy się w kierunku Nowej Huty, skręcamy w prawo na Stella Sawickiego, następnie w prawo na Al. Jana Pawła II i potem pierwsza w prawo zaraz za wydziałem Mechanicznym Politechniki i jedziemy do końca tą ulicą. My będziemy gdzieś tam w krzakach gryllować :D Jakby ktoś nie wiedział jak trafić albo chciał o coś zapytać podaje swój nr 514 654 602. Dzwonić jak coś !! Wszyscy mile widziani :D
Slyszalem ze zaszla zmiana planow :P ze spotkanie jest o 17:30 i jakis gril ;) moze wpadne
pozdrawiam