Teraz jest :)
Printable View
Teraz jest :)
witam! jestem zainteresowany naklejką na przód do 147 po FL. proszę o dane do przelewu na PW
Ja również poproszę o sztukę na przód do 147 FL:) Czekam na PW.
Witam, pisałem już kilka razy, proszę o komplet czarno-srebrny do Alfy GT na przód i tył =) czekam na PW
Mógłby ktoś wstawić fotkę jak się prezentuje czarne logo na aucie? Kiedyś pamiętam, że przeglądałem cały temat i chyba gdzieś widziałem, a nie chce mi się jeszcze raz prawie 110 stron przeszukiwać, może ma ktoś gdzieś pod ręką.
EDIT: jakoś przez wyszukiwarkę udało mi się znaleźć parę zdjęć czarnego loga, ale jeśli ktoś by mógł zrobić zdjęcie z trochę dalszej odległości, jak logo prezentuje się na tle całego samochodu byłbym wdzięczny.
Witam! Jestem zainteresowany naklejkami na przód i tył (komplet) w kolorze do 147 po FL. proszę o dane do przelewu na PW
ja byłbym zainteresowany dwoma kompletami w kolorze do AR 145. Proszę o dane do przelewu na PW.
Witam! Jestem zainteresowany dwoma znaczkami na przód i tył w kolorze do alfy 147. Prosze o prywatna wiadomosc z danymi do przelewu.
Pozdrawiam!
To ja też poproszę 2 sztuki przód i tył do 159. kolor oczywiście. Dane do przelewu proszę oczywiśce
jestem zainteresowany przód i tył, kolor alfa romeo 146 :)
dane do przelewu poprosze na pw ;)