Zbyt dużo - też nie zdrowo. Padłoby to za szybko. Jednak opcja z "włoskimi" jak najbardziej pozytywna. :)
Printable View
Zbyt dużo - też nie zdrowo. Padłoby to za szybko. Jednak opcja z "włoskimi" jak najbardziej pozytywna. :)
Ty no dobra zbyt dużo też nie zdrowo, ale nie ma wcale. Raz na miesiąc przyjedzie 5 aut na 15 min bo każdy sie spieszy. mamy ramki więc tradycji niech sie stanie za dość.
ja Wam powiem tyle, ze mi sie tez nie usmiecha gonic do RZ non stop, a do Dębicy nikt nie przyjedzie.Ja bym sie spotkal ale Wy tez wszystko na miejscu robicie, a jak przyjdzie do wiekszego spotu jak chocby ten noworoczny to kto z Was byl??
Możemy jechac raz do Debicy raz do Rzeszowa nie ma problemu. I może umówmy się że bedziemy sie po prostu starali przybyc? Nikt nie mowi o spotach co 2 dzien. Zeby to nie zanikło.
Byłem!I w zeszłym roku też!I w przyszłym też będę!A do Dębicy zaglądnę bardzo chętnie!Tomasz
Dominik o której ty chcesz te nocne spoty!! w weekend tj: piątek i sobota odpad myślę ze większość chce sie zrelaksować po całym tyg!!! ja się pisze ale jak coś tylko niedziela wieczorem!!
Anka
Ale to nie był mój pomysł tylko kiedyś ktoś rzucił taki temat. I niestety kolejny raz się na pisaniu skończyło. Chciałem podkreślić tylko że pora realizować takie plany. Więcej zaangażowania. Jak pracujemy w tyg czy weekendy to można czasem się spotkać np o 20 (Sam mam małe dziecko-prace w Galerii-studia zaoczne) Ale staram się też wygospodarować dzień własnie na miłe spotkanie w doborowym towarzystwie :D Czasem niedziela czy sobota-obojętne, aby tylko ruszyć. Może jakiś fajny film nakręcić czy fotki większą ekipą.
Czasami właśnie jako pewien rodzaj relaksu wspólny wypad na miasto do knajpki?
Ja normalnie myślałem, że ktoś szarpnie ten temat ze mną i będzie mobilizacja a tu prawie każdy gdybie, wszystko nie pasuje :D
Ojjj ja nie powiedziałam ze nie pasuje tylko ze mogę się zjawiać na spoty wieczorne w niedzielę
Ja rzuciłem temat z nocnymi spotami i pojeżdżeniu po mieście niestety nikt się wtedy nie zjawił (chyba bo miałem 5 minutowe opóźnienie). Jak może niektórym wiadomo chłopaki w piątki lubią się pościągać wiec można się w tedy spotykać o 21:00. Zawsze to coś nowego.
Dzisiaj TKR się zbiera z tego co wiem bo byłem zapraszany przez ziomka. Jakie dokładnie tam jest towarzystwo to nie wiem - znam tylko kilka osób. :D