widziana wczoraj o ok. 19-20 ciemna 155 na rej. ZSW zaparkowana pod Sky Tower :> ?
Printable View
widziana wczoraj o ok. 19-20 ciemna 155 na rej. ZSW zaparkowana pod Sky Tower :> ?
pozdrowienia dla mattoma widzianego pod eko
a sie zastanawiałem kto to mi kurde tak wyjechał ;)
pozdrawiam również ;)
Pozdrowienia, dla Fana marki ze 156 na klubowych ramkach, która stała na parkinu marketu Dino w Komprachcicach po godzinie 15.
Dzisiaj o 15:30 na wjeździe do Wrocławia od Bielan Wrocławskich mijana czarna 166 na klubowych ramkach z Panią za kierownicą ;) Pozdrawiam :)
Pozdrawiam wszystkich których widziałem w drodze do lubina w lubinie i w drodze z Lubina do legnicy. Wczoraj wieczorem widziana chyba srebrna 156 w ostatniej chwili zobaczyłem rękę podniesioną do góry :)
Wczoraj na Mickiewicza jechała za mną bodajże 156 i trąbiła ;)
Ale niestety za późno się zorientowałem, że to Alfa, bo było ciemno ;)
Niech się przyzna, który to, bo nawet koloru auta nie widziałem :D
Kto "popyla" po Legnicy tą czarną Julką ? bo znów spotkalismy się na wiadukcie (wczoraj - tym razem ja jechałem na pieksy) i widziałem reakcję kierowcy :D pozdrawiamy !
Klajus > Olaf :)
Widziany Lord1988_rr na studiach.. :D
Zaparkowany ok 11:30 na Orląt Lwowskich.. :D
Czyli dobrze wydedukowałem - mojej Żonce mówiłem, że to chyba jest autko "tego gościa, jeżdżącego czarną 145 - Olafa" :) - jakoś wcześniej tego dzionka widziałem gdzieś na forum jakieś powiązanie Ciebie z czarną Julką :) (05.03.2013 - autko z Twoją Żoną na pokładzie);
Nie "strybiłem posta" - myślałem że chodziło o drogę Lubin Legnica i nie powiązałem faktów :)
@Animek - Twoją też widziałem, tam gdzie zawsze stoi na Powstańców :)
Pozdrowienia dla Neiss'a widzianego na wylocie z Nysy na Opole w sobotę przed południem.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej Julki widzianego w Victorii w Lubinie około 8.30:)
Disiaaj znów widziałem czerwoną 155ke, na ramkach i blachach ZK.... w Ziębicach, to ktoś z naszeej okolicy popyla taką? :)
Aaaaaaaa... i dziś po raz kolejny mijany Resti71 :)
Kogo mijałem i obmrugałem dziś (chyba jeszcze w Łagiewnikach) na DDZ-tach z ramkami i batem od CB ?
Kolega kaczorrek ?
Ja dziś po drodze do bodajże Jelcza czy Olawy machalem czarnej 156 ze zderzakiem cadamuro- to forumowa? Widziana również 159 SW na ramkach na parkingu 3M firmy. Pozdrawiam
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Widziana czarna 147FL w Lubinie obok Mercusa na przylesiu ok.16:30. (Miała forumowe ramki) Pozdrawiam :)
156 sedan, czarny mat, czerwone skórki, blachy GS ... zostawiłem wizytówkę. Ramek nie było, ale może to ktoś od nas ? :)
Stała niedaleko Szewskiej we Wrocławiu :)
- - - Updated - - -
aaaaaaaa... i przed chwilą na Krakowskiej mrugałem kierowcy GT ... machnąłem... on też, więc chyba kumaty, jeśli wiedział, że do niego :D Czy to ktoś z naszych ? :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 widzianej w Opolu ok 16:15 na Rejtana/1 Maja, który pozdrawiał :P
Szczerze jak stałeś obok to nie ogarnąłem, że to Alfa ;O
A czarna GTV na tablicach DJ 57 XXX to klubowa? Widziana dzisiaj na Wolności w Jeleniej :)
Przy Marino ok 14:30 widziana czerwona 147 na tablicach DW, były ramki :) stałem akurat przy myjni i widziałem jak wyjezdza z parkingu :) Pozdrawiam :)
Pomachane dzisiaj czarnej (?) 156 w sedanie w Legnicy niedaleko Ferio. Z drugiej strony tez było machane, ale ramek nie miała, ktoś z forum?
:)Pozdrowienia dla miłej Pani z Alfy która codziennie około 8 rano na Poświęckiej we Wrocławiu pozdrawia Alfę 159:)