Jak tam żyjecie Panie i Panowie? :) Dawno mnie tutaj nie było ale tak sobie wspominałem stare dobre czasy i zajrzałem na forum. Pozdrowienia dla wszystkich!
Printable View
Jak tam żyjecie Panie i Panowie? :) Dawno mnie tutaj nie było ale tak sobie wspominałem stare dobre czasy i zajrzałem na forum. Pozdrowienia dla wszystkich!
u nas się Panie nic nie dzieje:) Stara Bida( Poza Lukiem haha) ale lepsza stara niż nowa;)
ale że czemu? :D
Wpadaj na spota;D
to jak robimy spoto/grilla/sesje/picie? weźmy się ogarnijmy bo jesień nas zastanie.
09/10.08
16/17.08
23/24.08
30/31.08
??
Nie kracz tylko sie odnies do terminu:p
Wysłane z mojego HTC One
Trolololo lolo looooooooo :v :v
tęskniliście ? :D
Bylem w NS ok 18 i zanosilo sie na deszcz ale ze az tak dalo popalic - masakra.
Pawel bylo zaprosic kolege z utopionej "9" na spota ;)
Co za osiol wpadl na pomysł umieszczenia filtra powietrza tak nisko ??
Odnośnie grillowania i pozostalych atrakcji - jestem stanowczo za (termin dowolny, jak z alkoholem to raczej sobota)
zawieszenie jest nisko wiec i filtr powietrza musi tak byc:D.W kazdym normalnym cywilizowanym aucie dostepny jest on od gory i wymienia sie go chwila moment,a w 159 jest tak, ze no niestety ale mechanik musi sie pomeczyc dobre 30 min do godzinki zeby odkrecic oslone.Przynajmniej tak to u mnie wyglada co roku:D
Ale umoczył tą 9-tkę. Gościu chyba mieszka w szeregowcu koło Media. Co do spota, dla mnie może być najbliższy weekend ;)
no ja jak bede miał hamowanie i bedzie pogoda to bede;D
Ja nie widzę problemu w tygodniu. :) Wolne mam jeszcze więc luz. :) Tylko stykł by żeby jacyś alfiści z alfami byli bo alfista bez alfy to za mało. :)
Ja juz nic nie proponuje bo to o ściane się odbija;)
Wysłane z mojego HTC One
Dobra to ja się piszę na tą niedziele :D
Witam, czy ktoś z Nowego Sącza mógłby rzucić okiem na tą Alfę:
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-coup...465165808.html
Flachę stawiam za konkretne informacje koledzy :D
Marek jedziemy oglądnąć?
Bez flachy chyba powiem, że nie warto ;p
Będzie flaszka spokojnie :) 663-282-712 jakby ktoś chciał poratować to proszę się odzywać :)
Chwile byłem zły ze po drogach w NS jezdzi jakies 3.2 ale po tym w jakim ona jest stanie to niech sobie jezdzi ;D
Kiero Wniku coś taki ślepy jeźdząc:) ja macham a tu skupienie pełne na damie z boku heh;)
Oglądaliście tą 3.2?
Flaszka zagarnieta;D
Brakuje jeszcze w niej wysypać do bagaznika wiadra gnoju i był by komplet;D
No bywa w życiu. :) Jeszcze na dodatek kierownicę ma popsutą bo środek się nie kręci. :(
to trzeba naprawic:D.Dziwny jest ten patent z ta kierownica w tych cytrynach
Kiedy był ostatni spot? Dziadujemy....
W tamtym roku co dwa tygodnie cos sie działo a teraz lipa;/
Ja juz sie nie odzywam bo szkoda pisania
Wysłane z mojego HTC One
Ja proponuje spota w sobote tj. 16.08.2014r o godz. 17.00 a że ma lać to Galeria Sandecja, a jak nie to Parking pod TESCO (Gołąbkowice)
Kto chce i bedzie niech napisze, a jak nie to nie.
kurcze zawsze w weekend, z miłą chęcią bym się wybrał w tygodniu :) bo w weekend pracuje
Ja na 99% będę.
Jezeli w sobote ktoś gdzieś coś zoorganizuje to pisze się. Jak nie uda sie to jw.
Powinienem dać rade w tą sobotę
Pisze na 99% bo niewiem czy żona wolne będzie miała, a jeśli nie to muszę z córą siedzieć. Coś 40% jak najbardziej mogę wam przywieźć, tyle że ja nie piję bo mam napięty grafik jako kierowca ;(
Pisze na 99% bo niewiem czy żona wolne będzie miała, a jeśli nie to muszę z córą siedzieć. Coś 40% jak najbardziej mogę wam przywieźć, tyle że ja nie piję bo mam napięty grafik jako kierowca ;(