Również pozdrawiam. Moja odpalił ale po 100m zgasło [emoji14] paliwo zamarzło [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja musiałem auto zostawić na zewnątrz, a ze mieszkam 50km od Ciebie, to temperatura podobna. Rozrusznik niskim tonem zakręcił dwa razy i auto odpaliło :) ale wcisnąłem sprzegło i wracało do swojej pozycji przez 5 sekund, a skrzynia biegów chodziła jakby ktoś tam budyniu nalał... Więc pojechane :D Doturlałem się do garażu i jak się zagrzało to dopiero pojechałem
Mi dzisiaj rano nie odpaliła. Chyba paliwko przymarzło :P. Ależ po przekręceniu kluczyka usłyszałem jęk pompy :P
Również pozdrawiam:) -28 , odpaliła za 4 podejściem, ale nie jeździłem od czwartku
Nie ma jak benzyna ;) pali na dotyk nawet w wieku 21 lat [emoji14]
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam czerwoną GT SGL oramkowaną spotkaną dzisiaj przed 18 na Europie Centralnej w Gliwicach :) mrugałem ale zero reakcji
Czerwona Julka QV SBE MS69 Pozdrawia :) Jeszcze ramek klubowych nie mam, ale muszę przyznać, że fajnie zobaczyć jakąś zadbaną Alfinę na drodze :) Zauważyłem, że do naszej marki jakoś tak mocniej pasuje "liczba miłości" :D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 KOL, dzisiaj wieczorem w Bytomiu na Głowackiego :)
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam Białej 147 GTA na tablicach KOL z Ramkami spotkanej Dzisiaj o godzinie 18:00 na Katowickiej w dąbrowie górniczej.
Pozdrawiam z Czarnej 159 na SJ