Pozdrowienia dla białej Gulietty na ramkach wczoraj w lesie na Kuźnicy koło Zawiercia
Printable View
Pozdrowienia dla białej Gulietty na ramkach wczoraj w lesie na Kuźnicy koło Zawiercia
Pozdro dla Alfy GT tablice KOS ..... - ul.Beskidzka w Tychach na wysokości Tesco! Widać że GT wolno nie jeździ ! :D
Pozdro dla kierującego 156 po lifcie, widzianej w niedzielę koło 15:00-16:00 na MacDonaldzie w Tychach przy Mikołowskiej.
I dla kierującego GT widzianego też w niedzielę na Tychach koło 16:00 w rejonie Azetu. Może to ta sama, o której pisze MarekS? :)
Hmm 14-stego śmigałem z Niwy i z kimś sobie kiwałem przy rondzie jak pamiętam srebrna 147 - albo potrzebny okulista :D, ale czarną 147 polift, z tego co pamiętam mijałem w sobotę na wysokości Niwy i McDonalds'a :D
A więc tak:
Pozdrowienia dla kierownika 159sw spotkanego kolo McD w Zywcu - nie zdazylem odmachac..
Dla kierowcy srebrnej gt sci, ladnie sie zbierala wiec chyba busso :) jechalismy kawalek za Skoczowem, i w tym samym miejscu czarna brerka rejestracja sg bodajże :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 w sedanie SZY na ekspresówce S1, Kolega zjeżdżał na węźle Mikuszowice po 14tej.
PS rzuć okiem na podwozie, coś tam latało ;)
Pozdrowienia,dla kierowcy czarnej 156 po FL spotkanej dzisiaj na Niwce w Sosnowcu ulica Wojska Polskiego z nalypką na przedniej szybie. Ale niestety zapomniałem na jakiej tablicy :(
Pozdrawiam ostatnio Pana Quatro w eleczce kolo kauflandu nastepnie na moscie w zywcu ciemna 156 byly lapki ! Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka