Taka sytuacja z poniedziałku :) pozdrawiam kierownika alfy 156 ul Romanowska. Załącznik 197318
Alfisti są wszędzie :)
Printable View
Taka sytuacja z poniedziałku :) pozdrawiam kierownika alfy 156 ul Romanowska. Załącznik 197318
Alfisti są wszędzie :)
Pozdrawiam kolegę czarna 156 na Mickiewicza o 9:00, chyba wyłapał mandacik
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam panią w żółtej GTV z naklejkami Happy(cośtam) widziana dzis około 11 na pabianickiej blisko bednarskiej/wólczańskiej.
a ja pozdrawiam szare Gtv widziane w niedzielę na Piotrkowskiej ok. 8 rano i we wtorek (o ile dobrze pamiętam) na Traktorowej chyba ok. 10 :D
Pozdrawiam AR 166 EL8**UL kolor bordo widzianą wczoraj koło 14.20 na skrzyżowaniu marszałków na lewoskręcie (machane było - jechałem drynką, dopiero net mi dziś zaprażył).
Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 z końcówką rejestracji `UU` - widzianej dziś ok 11;20 na Struga przy Kościuszki.
Jednocześnie pozdrawiam kierownika ciemnej GT z końcówką rej `RY` - widzianego również dziś około południa na Aleksandrowskiej przy Traktorowej.
Niestety jechałem jakimś japońskim wynalazkiem w przeciwnych kierunkach, dlatego nie machałem :(
Często tam stoi, też pozdrawiałem kolegę ostatnio :)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam parkę z Sieradza w czarnej 159, z którymi chwile dziś polataliśmy po Łodzi :)
Pozdro dla kierownika z czarnej 159 SW mijanej przed chwilą w Andrespolu
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka