Ja będę tylko kiedy, gdzie i o której byle tak koło wieczorka od 18 w górę
Printable View
Ja będę tylko kiedy, gdzie i o której byle tak koło wieczorka od 18 w górę
chyba dzis widziany pod Carrefourem melusb przed 17
Zróbmy torebkę w niedzielę o19.00
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
to zrobmy:D.Powinni o nas mowic torbiarze:D. Od razu pytanie do Wlodzia bylbys w stanie zrobic jeszcze jeden bajer-flage wloska takie trzy paski pod ukosem cos jak M-Pakiet w BMW. Mam plana gdzie to w srodku przykelic. Cos takiego jak ma zeb na zderzaku - strona 66 tematu http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_zeba-66.html. Jakbys dal rade to naklejka wielkosci max.5 cm szeroka. Cos takiego jak ta mala flaga wloska co robiles, wysoka na ile zrobisz to bedzie zawsze mozna przyciac ale tak z 10 cm moze miec. Z gory dzieki
Niedziela 19 jak Garmisch pisze - spot na zakończenie sezonu :)
kto żyw przybywać :)
wpadnij Lucyną a nie Luśką
Ja tez powinienem być.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
tak poza tematem
znacie moze kogos kto jest rzeczoznawca majatkowym i moglby wykonac operat szacunkowy dzialki lesnej i ewentualnie ile taka usluga by kosztowala
Szukam jakiegoś szpeca od CB
Dostałem szumofon" TTi TCB - 880" i może by ktoś zerkną co z tym zrobić i czy warto.
Znalazłem coś takiego
http://pl.rec.radio.cb.narkive.com/m...jszenie-szumow
Dominik może Ty się tym parasz?
Przy naszych JTDkach to wszystkiego najlepszego życzę. Walczyłem długo, bez rezultatu, te wtryski tak sieją zakłócenia że poległem. Z wyłączonym silnikiem odbiór idealny, z włączonym, pierdzi w rytm wtrysków (po puszczeniu gazu na biegu, też idealnie, dlatego twierdzę że to wtryski). Przy antenie 1.5m na postoju zasięg 7-10km względnie czysty, podczas jazdy zasięg słyszalności na poziomie zrozumiałym to do kilometra, czysty głos 200-500m...
Szkoda zachodu. W ramach ciekawostki - zakłócenia walą też do sąsiednich pojazdów i słychać to w CB np. zatrzymując się na światłach obok kogoś z jtd.
Chyba że ktoś ma jakiś bystry patent na który nie wpadłem to chętnie posłucham bo moje CB wylądowało w garażu...