-
co do gokardow to mam nadzieje ze pogoda sie poprawi :) U mnie oczywiscie nic sie nie zmienilo caly czas jade :) Najwyżej jak bedzie mokro to ciuchy na zmiane i jazda :)
A na marginesie powiedzcie mi chlopcy i dziewczeta ktory interfejs kupic Galletto 1260 czy KWP 2000+... prosze o szybkie zdecydowanie i podpowiedz :)
-
i co taka cisza??
Pogoda nas nie rozpieszcza miejmy nadzieje ze sie wypogodzi chociaz troche do niedzieli:)
-
bo to cisza przed burza wrazie co jak bedzie brzydko to zostajemy na pile tak 30 min po gp formuly na lotnisku poczekamy wrazie co na vice bo on dociera silnik:) raczej na 99 procent lotnisko bo bobryt juz chyba zapowiedzial deszcz:(
-
No to co Panowie i Panie??Co jutro robimy??Jesli chodzi o mnie i o wyjazd do gorzowa to caly czas sie nastawialem ze pojedziemy ale do niczego nie namawiam jak sprawdzilem pogode w 3 serwisach to niby ma nie padac... ma byc zachmurzone ale nieby bez deszczu temp pisza ze w okolicach 20 stopni wiec jak Panowie i Panie sie zaopatrujecie na wyjazd czekam na wasze decyzje i opinie... jesli nie wyjazd to zostaniemy w pile i mam nadzieje ze spotkamy sie na lotnisku i jakas kawka moze jakas pizza albo cos w tym stylu a gorzow w lepszych czasach pogodowych wtedy... wiec jakie sa wasze decyzje i plany na jutro?czekam na informacje:)
i co nie ma zadnych opini i propozycji i nadal nie wiemy co jutro robimy??
-
jakby co od jakiegoś czasu już nie pada
-
dla wyjerzdzajacych do gorzowa o 9 zbiorka na okrzei i jedziemy chyba ze przy pobuddzce bedzie padac to zostajemy:)
-
-
Cytat:
Napisał
michu35
zadzwonie jutro
ze wyjechales i na nas czekasz tak
-
na okrzei w ktorym miejscu??
-