Widziana: DTR00353 - Niebieska 156 SW - to ktoś od nas ? Stanąłem obok czarną 147-ką po lifcie na belgijskich blachach... Ale że wstydliwy chłopak jestem, to nie zagadywałem ;D ;D ;D
Printable View
Widziana: DTR00353 - Niebieska 156 SW - to ktoś od nas ? Stanąłem obok czarną 147-ką po lifcie na belgijskich blachach... Ale że wstydliwy chłopak jestem, to nie zagadywałem ;D ;D ;D
Germanista i wstydliwy???
Srebrna 156 SW FL dzis w Złotej widziana ;) mrygnąłem kierunkami ale chyba nie zauwazone ;/
Spokojnie :) Ja planuję w sierpniu kupować 156 albo 147 nową :) Miałem zamiast włożyć z 20k w swoją 156 żeby ją porządnie zrobić..ale nie wiem,bije sie z myślami czy warto, ładnie ją zrobię ale silnik...105KM niedługo zacznie nudzić, a co dalej? przecież nie zeswapuje bo komputer nie zagada...jak sprzedam swoją to łącznie będę miał koło 29 tys. z tym co już mam. I gryzę się z myślami co zrobić...także może się jeszcze okazać, że jak kit sie nie sprzeda to w sierpniu wyląduje w mojej nowo nabytej 147.
wg mnie nie ma sensu inwestować takiej kasy w 156kę ze 105 konnym silnikiem:P jak ja bym dysponował taka gotówką to kupiłbym sobie GTV w najmocniejszej wersji silnikowej i odpicował na max'a. Drugą alternatywą jest 147ka /w wersji 140 konnej bo mi się po liftowe mniej podobają:P/ i też bym w nią doinwestował, wgrał wirusa na 170KM i nie ma mocnych;)
pozdrowienia dla pana z czarnej 146 TD o rej. DZG widzianego dzisiaj pod makiem na karkonoskiej ;)
Pozdrawiam Gierka widzianego dziś na Stanisławowskiej ;) Rączki były :)