Będę zamawiał w przyszłym tygodniu od ENG - jeżeli ktoś chciałby trochę zaoszczędzić a nie robił u niego wcześniej zakupów proszę o PW.
Printable View
Będę zamawiał w przyszłym tygodniu od ENG - jeżeli ktoś chciałby trochę zaoszczędzić a nie robił u niego wcześniej zakupów proszę o PW.
mam pytanie o ceny łopatek do zmiany biegów, ile trzeba dać za używane? Ewentualnie czy sprawdzał ktoś ile mogą kosztować w ASO? Brakuje mi tego bajeru u mnie w Giulii :)
rok temu były w cenach 400-1000zł, było w czym wybierać, od paru miesięcy coraz mniej tego a handlarze podnieśli ceny, ja kupowałem co popadnie, 700-1000 w ostatnich miesiącach, obecnie na allegro 1-2 aukcje ok 1400zł... masakra.
ja we wrześniu ub roku kupiłem za 300 pln 2 szt - to fakt teraz kogoś powaliło w ASO dostępne są tylko razem z przełącznikiem zespolonym
w aso zawsze byl zespol manetki + dzwigienki + zwijacz stad milion wariantow w zaleznosci od opcji ( grzana kiera, lda, giulia/stelvio, lopatki, eu/us itp) a koszt 2850zl...
Chcecie mieć wszystkie aplikacje z iPhone na ekranie CarPlay zrób Jailbreak iPhone pobierz z cydi carbridge i masz na ekranie YouTube i co tylko chcesz
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam iPhone od modelu 3G zawsze robiłem Jailbreak nigdy nie miałem problemów trzeba wiedzieć co instalować i z jakich źródeł
UncOver 5.0.1 na iPhonie 11 pro
Da się Cydia działa