Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW jadącego dzisiaj od placu śreniawitów w okolice bohaterów. Próbowałem Cie dogonić i mrugnąć ale się nie udało [emoji14]
Printable View
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW jadącego dzisiaj od placu śreniawitów w okolice bohaterów. Próbowałem Cie dogonić i mrugnąć ale się nie udało [emoji14]
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 przed Jasłem dziś po południu, nie wiem czy na ramkach ale widziałem,że mi machnąłeś ale nie zdążyłem odmachnąć jak i całą resztę mijanych 156-tek i 147-ek od Pilzna do Jasła coś
Czarny_28 Ty czy dzisiaj czasem byłeś w Sanoku ok 14:30?:)
Pozdrawiam właściciela oramkowanej 159-ki zaparkowanej pod firmą Invest na Boya-Żeleńskiego godzinę temu.
3-ech :)
Pozdro dla czarnej 166po lifcie na Kwiatkowskiego. Odmachalem w ostatniej chwili:-)
Wysłane z Marsa przy użyciu tapatalka
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki klubowej czarnej 166 FL z tablicą RSR widzianej przed chwilą na parkingu WSK przy ścieżce nad Wisłokiem
Pozdrawiam kierowcę ciemniej 156 SW RZ** na klubowych ramkach, który skręcał w prawo w Krakowską z Wyzwolenia kilka minut przed 20.
a czy nie aby gucio gnał dzisiaj kolo 14;40-15 gnał przez langiewicza ?? :D bo goniłem goniłem i nie dogoniłem :D
A no ja xP nie wiedziałem i nie widziałem^^ 3ba było trabic :D
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW na klubowych ramkach stojącej na światłach na zjeździe z Mostu Zamkowego dziś ok 14:15.
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159, który zasuwał w kierunku Rzeszowa na wylocie z Jarosławia tak, że nie zdążyłem zobaczyć rejestracji :)
Pozdtowki dla srebrnej 147 widzianej dzis na krzyzowce przed wiaduktem tarnobrzeskim :-)
Pozdro dla właściciela GT zaparkowanej/widzianej na Sobieskiego około 19.30. Mniemam, że podniesiona wycieraczka to od Ciebie :D
pozdrowienia dla TomkaN ktory robil zakupy w Biedronce na krakowskiej ;p
A ja ciebie Edek pozdrawiam :)
siemano malutki ;p
Srebrna 147 kolegi Paulosa z Mielca przyuwazona w Skrzyszowie pod sklepem.
Później DBH na rondzie kolo Statoil w Dębicy i jeszcze poliftowa 156 oklejona na złoto na Rzeszowskiej. Pozdrawiam wszystkich.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
ten polift to moze Janusz Jarosz bo on ma tak olejona tylko czy to jest zloty czy zolty to sam nie wiem?I czy to bylo SW?
Tak to było SW, kolor może żółty tylko przybrudzony, w każdym razie nie podoba mi się, mój Nero Metalic ladniejszy:-P
do niedawna srebrny+czerwona skora bylo najladniejsze:D
Czerwona skórka zawsze najlepsza:-P
a ja wiem. Ja bym wolal chyba banana albo jasna ale juz przywyklem do czerwonki i tez mi sie podoba
Po 13 na Zaporze ciemna GT na ksenonie ;) pozdrawiam :)
No to pewno ja tym GT :D tez pozdrawiam^^
kogo baba smiga po debicy czarna GT z rej cos z 86?
dzis widziana przed 17 skrecajaca z Rzeszowskiej w Robotcznia
pewnie Jacka ze srebrnej 166 FL. Ja za to pozdrawiam Garmischa zone widziana dzis na rondzie na Kościuszki ok.15. Bylem zakamuflowany
czarny jedziesz do gliwic? :D
Jawohl herr DBH ! Od hailowania ręka o mało mi nie uschła, zanim zobaczyłes ! :D
zaloż ramki to bedzie sie od razu w oczy rzucalo.
Pozdro dla srebrnej 156 RMI z wielkim skrzydlem na tyle widzianej wczoraj kolo 19 jak wyjezdzala w Debicy z pod RAJu, sorry ale ramki zauwazylem dopiero jak Cie mijalem dlatego nie przepuscilem :)
Pozdrowienia dla alfaholika, który machał mi na obwodnicy w korku niedaleko polfy. Za pozno sie zorientowałem. Pozdrawiam :)
A ja pozdrawiam Ciebie, wjeżdżałeś na zaporę od strony heliosa ;-)
A Ty może stałeś dzisiaj na światłach i skręcałeś w lewo koło MC i stadionu stali ? Teraz tak właśnie skojarzyłem ;)
A ogólnie chodziło mi o Pana z GTV ;)
Pozdrawiam obu Panów ;)
Tak, to ja ;-)