Jose93 jechałem za Tobą od Kobylnicy do Swarzędza :)
Pozdro
Printable View
Jose93 jechałem za Tobą od Kobylnicy do Swarzędza :)
Pozdro
możliwe że to nie byłem ja ponieważ nie mam ksenonów, z tego co wiem to jest tylko jedna na ksenonach ale przed FL. Możliwe że mnie widziałeś ponieważ na tej trasie często można mnie spotkać. Jakbyś mógł podrzuć termin kiedy mnie widziałeś i godz. to bym potwierdził.
Pozdrowienia dla czarnej 47 na ramkach z którą sobie wczoraj w korku na żegrzu pełzaliśmy. :P
Pozdrowienia dla granatowej/niebieskiej 147 która w Poznaniu trzymała się blisko mojej d**y :P Okolice rataje-polanka itp.
P.S. Miałem wrażenie że chciałeś/aś się pościgać, też mam ochotę ale niestety te progi itp. :D
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 159 bez relingów (czyżby Qooba?) mijającej koło Ahmeda na Piątkowie. :)
Wysłano z LG G2 (LG-D802)
pewnie ja, dzisiaj tamtędy chyba z pięć razy jechałem :)
przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 za torami na Naramowickiej
Pozdrowienia dla oliwkowej? 147 i ciemnej 156 2.4, ktore wczoraj okolo 18:30 stały przede mną a potem skutecznie wbiły się w korek do prawoskrętu na Baraniaka w Poznaniu :)
wystukane paluchem z telefonu ;)
Chyba ktoś w ciemnoszarej 159 mi dzisiaj machał na Dolnej Wildzie ok 7:30. Pozdrawiam! :)