Sam mam psa który nawet ma klubową apaszkę :sarcastic: ale niestety.... :( zawsze staram się to załatwić ale tym razem się nie udało.
Printable View
Sam mam psa który nawet ma klubową apaszkę :sarcastic: ale niestety.... :( zawsze staram się to załatwić ale tym razem się nie udało.
Marek a sa jedynki? bo moja druga polowa pewnie jeszcze sesje bedzie miala :( jezeli tak to jak z doplata?a jezeli nie to musze placic za 2 miejsca czy jak to wyglada?
Nie ma problemu. Nic nie dopłacasz. Jedna osoba = jedna opłata.
ok to zostalo jeszcze tylko spytac o urlop i na 80% tez przyjade.
Marku czy osrodek definitywnie powiedzial nie dla psow? Nie chce mi sie wierzyc ze nie chca dodatkowo zarobic za psa ktory sam w pokoju nie zostaje i sprzata sie po nim :)
Pytam gdyz mam problem z pozostawieniem suni...a do hotelu jej nie oddam!
Moge sam negocjowac z osrodkiem czy jest definitywne NIE?
Dowiem się dzisiaj.
Ostatnie pytanie :)
Nie brales pod uwage ktorejs z jaskin Rise? :)
To jest zlot Alfa Romeo 166 czy niedzielne spotkanie tatuśków, mamusiek i psów? Za mało piszecie o samochodach a za dużo o psach :sarcastic: Połazic po jaskiniach to mozna sobie samemu a na zlot to sie jedzie chlac i rozmawiac o 166. I tak przez 2-3 dni:) Taki zlot to ja bym sam chetnie odwiedził:)
Masa nie muszę jechać 500 km w jedną stronę żeby się nachlać... bliżej mam do ulubionego baru :)
Jak widzisz można połączyć wyjazd rodzinny, zabrać do tego psa czy suka i popić sobie rozmawiając o Alfach i nie tylko!
Chlanie do białego rana chyba odpada, a uwierz mi nie wylewam za kołnierz ale biorąc pod uwagę, że jadąc 500 km chcemy jeszcze coś zobaczyć to ktoś rano musi poprowadzić nasze belle :)
Jak się kiedyś spotkamy na jakimś kawalerskim Alfaholika to zrobimy sobie trzy dniówkę :)