Do Kozi: Ok. dzięki.
Ja bym przygarnął podłogę od p4 (jakby ktoś miał)
Do Seraf: Ar33 4x4 to rzadka sprawa - jak masz za co i gdzie to warto mieć taką. Fajne auto.
Printable View
Do Kozi: Ok. dzięki.
Ja bym przygarnął podłogę od p4 (jakby ktoś miał)
Do Seraf: Ar33 4x4 to rzadka sprawa - jak masz za co i gdzie to warto mieć taką. Fajne auto.
Właśnie stopniowo będę sprzedawał większość mojej kolekcji i skupię się właśnie na tego typu autach.
Na razie z takich krótkoseryjnych aut posiadam Cromę V6.
I właśnie myślę o jakiejś Alfie 4x4 lub z napędem na tył choć ostatnio znajomy kupił Maserati Biturbo i w zasadzie bardzo fajne autko a i ceny jeszcze nie są jakieś kosmiczne. Nawet w miarę porównywalne ceny z Alfą 75.
Chciałbym by ktoś uratował moją Alfę 33 1,4 Imola 94 r,lub ewentualnie kupił sobie na części.Nie chciałbym jej oddać na żyletki.Sprowadziłem ją z Niemiec w 2004 roku,dbałem jak mogłem,auto mechanicznie sprawne ,wsiadałem w nią i bez problemu jechałem w dowolne miejsce w Polsce.3 tygodnie temu oddałem auto do blacharza by wstawić nowe progi ,reperaturkę nadkola i wlewu paliwa,auto zaczęto rozbierać i wyszło że podłogę też trzeba robić.Myślałem że jakoś to finansowo ogarnę ,ale blacharzowi padła spawarka i musiałem zabrać auto do domu,jeździć nim nie mogę ,bo lewy próg jest porozcinany,a inny blacharz krzyknął mi taką cenę że muszę odpuścić,tym bardziej że rozpocząłem remont mieszkania i nie udźwignę tylu wydatków,dlatego postanowiłem odpuścić sobie remont auta.
Będzie ciężko bo sam już sprzedaje 33 ponad pół roku ;)
One chyba całkiem nie awaryjne sa zwlaszcza z silnikiem 1.4
Załącznik 243427Załącznik 243428
Speedline Alfa Romeo
to są do 33 q4/p4 ??? ile za nie wołać przy sprzedaży? Czy może 155q4?
Zdecydowanie oryginały od 33ki. Wołać można ile się chce, pytanie ile ktoś będzie chętny zapłacić. Za 250zł powinny chyba pójść.
dokładnie, to były do 33... poszły za 700 zł z kompletem dystansów 20mm
Grunt to znalezc dobrego klienta :)