To ja chyba skrobnę do niego wiadomość że potrzebuję zestawik do sedana, żeby uniknąć odsyłania itp.
Dzięki pabloXXL
Printable View
Dokładnie:-)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Witam Panowie! Czy moglibyście nam pomóc w realizacji następnych zamówień? Sprawa jest prosta, potrzebujemy różnic w oświetleniu pomiędzy Sedanem a SW. Chcę wykonać jeszcze inne opcje do tego modelu i potrzebuję pewnych informacji. Wkrótce zapraszam na sklep po nowe zestawy!
Różnica jest taka,że w sedanie wchodzi do bagażnika jeden dluższy led a do SW dwa krótsze.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś podpowie jak dostać się do żarówek w daszkach przeciwsłonecznych? I od razu jakie tam są żarówki?
Xcar24.
Proponuję zrobić kompletne zestawy bo w aktualnie oferowanych przez was do pełni szczęścia brakuje postojówek, oświetlenia schowka, daszków przeciwsłonecznych oraz tablicy rejestracyjnej.
Specjalnie dla was będą zrobione! Już nad tym pracujemy :)
To czekam :)
Jeśli możesz to napisz mi jakie żarówki idą do daszków i do schowka?? w zamian rabat 50% za cały taki zestaw!
Już widzę ludzi jak lecą jak dziki do swoich Alf, żeby dostać rabat :)
Ja bym chciał wtrącić swoje 3 grosze, moim zdaniem żarówki do świateł postojowych oraz oświetlenie tablicy powinny być opcją, gdyż w przypadku postojówek takie rozwiązanie jest niehomologowane.
możemy zrobić zestaw taki jaki będzie chciał dany klient, co do homologacji to sprawa wygląda tak że żaden miś nie patrzy na żarówkę tylko na lampę. żarówki LED nie są zakazane w postoju czy w oświetleniu tablicy. Sam jeżdżę na postojach ledowych i nigdy nie miałem żadnych problemów ani na kontroli ani na przegladzie.