Snyp3s z mojej strony wszystko aktualne:)Skrzynkę też wyczyściłem, więc jak możesz skrobnij do mnie jeszcze raz...Co do godziny to też sugerowałbym żeby być wcześniej... Może 7.30 w Siewierzu?Pozdr!
Snyp3s z mojej strony wszystko aktualne:)Skrzynkę też wyczyściłem, więc jak możesz skrobnij do mnie jeszcze raz...Co do godziny to też sugerowałbym żeby być wcześniej... Może 7.30 w Siewierzu?Pozdr!
micorl poszło PW
no żeby tylko do wszystkich info dotarło o zmianie czasu, ;) jaki przewidywalny czas dojazdu? jak o 5:50 start z młyna to jakaś 8:20-40 na miejscu? To chyba było by ok?
Czyli, o której ruszamy spod młyna ? ;P
Też mi się tak wydaje. Generalnie w Częstochowie mamy kilkunasto minutowy postój w oczekiwaniu na Wieluń choć mam nadzieję że będą w miejscu zbiórki trochę przed czasem...
Zobaczymy jak będzie generalnie trasa w normalnych warunkach zajęła by około 1,5 do 2 h ale jedziemy kolumną (choć jest info o tym aby w miejscu zbiórek być sporo wcześniej więc może zaoszczędzimy trochę czasu.), kto ma niech weźmie coś do nagrywania filmików i robienia zdjęć. Znajdziemy z pewnością magika który to ładnie nam poskleja i zmontuje z tego fajny filmik. Osoby które odpowiadają za organizację grupy ze swoich miast niech piszą do mnie PW z nr tel. Będzie się na bieżąco ich informować o postępach na trasie. Poza tym są jeszcze CB radia "Konwój Alfisti Centrum" tam również będziemy informować o postępach. Kto może niech przekazuje dalej wszystkie informacje o zmianach godzin jak tylko ma z kimś kontakt.
Dodano po 3 minutes:
Na dole strony 9 tego tematu jest mapka po modyfikacjach, ze wszystkimi godzinami i punktami zbierania dalszych części naszego węża :D
5:00 - 5:45 zbieramy się pod młynem i start.
Snyp3s wiadomość doszła:) Będę czekał na was w Siewierzu na Orlenie i poprowadzę do EC z wielką przyjemnością;)
Co do CB radia (mobilnego) z jakiej Aplikacji korzystacie? CB Radio Chat? na android? na którym kanale będziemy nadawać?
Nie będziemy nadawać, tylko nasłuchiwać, kanał 30.
Ale to na cb samochodowym... z tego co się orientuję. Z pewnością organizatorzy dadzą znać jaki kanał na CB Radio Chat ... W trakcie dojazdu można by zająć 9 kanał na CB Radio Chat. kto ma oczywiście...
Możemy dziś zrobić test. Ogólnie fajna sprawa bo można dogadać szczegóły. Jak coś ja już się loguję na 9 kanale CB RC login ten sam co tu.
ja po pracy też się zaloguje, na kanał 9