No to jest jakieś rozwiązanie - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale ostatni raz byłem na spocie w listopadzie 2007 roku więc się czuję nieco na musie.
Printable View
No to jest jakieś rozwiązanie - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale ostatni raz byłem na spocie w listopadzie 2007 roku więc się czuję nieco na musie.
Dawid166 czy to ważne kiedy byłeś ostatni raz na spocie?:) liczy sie żebyś był czas postu od spotów powinien sie skończyć wiec przyjedź zawsze to o jednego więcej:)
coś czuje ze parking i wyjazd z parkingu troszkę przy korkujemy hehe... będzie wesoło;)
Hejka, sprawa do kolegów jadących z Wieliczki żeby podał ktoś namiary dołączył bym do was na prokocimiu przy stacji Orlen. Przydaloby sie tylko wiedziec jak juz bedziecie wjezdzac do Kraka.
numer do mnie to:
723186253
pozdr szpono
Zadzwonimy jak będziemy wyjeżdzać z Wieliczki.
pzdr
No niestety panowie ja raczej na 99% nie będę. Jutro koło południa muszę lecieć pod Jasło więc nijak mi to po drodzę:( Szkoda bo zapowiada się dużo ludzi i ładna pogoda. Miłego spotu...pozdrawiam.
przepraszam bardzo niestety nie uda mi sie byc jutro...zapomnialem na smierc-jutro f1 i jeszcze jedna sprawa eyniknela wiec niestety przepraszam i zycze milego spotu
Mam nadzieję że nikt więcej już nie zrezygnuje.
Formuła 1 to nie jest wytłumaczenie moim zdaniem. Z tego co wiem, gp zaczyna się o 11, a do 13 tak czy siak mamy czekac na Darkness... Ja nie przyjadę tylko w przypadku, gdy samochód mi nie zadziała. :P