-
tuti czemu nie całkiem dobry pomysł z tym spocikiem regionalnym... :wink:
AlfaSound_mania nie rozumiem zbytnio twegopytania ''jak to tżeba zorganizować''
pytasz sie bo nie wiesz masz robić i i co działać ? czy co? dowiedz się o ten plac... no ale ty mówisz ż e tam nie ma asfaltu :evil: no to lipa mała ...
pozdrawiam
-
No to chyba normalne ze plaze nie sa wyasfaltowane dokola jest lasek ten piaszczysty plac jest bardzo blisko jeziora wiec jesli bysmy zdeydowali sie na to to w gre w chodzi tylko meeting niestety tam nei zorganizujemy nic powaznego ale osobiscie mysle ze na poczatek to starczy zeby sie sprawdzic ile osob przyjedzie czy sa zdecydowani a po tym mozemy juz działać na powaznie....
-
Tylko zeby bylo gdzie nasze Belle postawić. Kawalek asfaltu moze sie tam gdzies znajdzie...osoby z rejonu powinny sprawdzic czy sa odpowiednie warunki do.....zabaw
-
a jakiegos toru nie ma w okolicy? :D
przejechalbym sie kiedys na torze, poscigal czy cos :)
-
Ej no macie mnie za jakiegoś głupka jeśli by był tor albo odcinek inny do ścigania to bym nie napisał ze nie ma asfaltu.Po za tym jeśli chcemy organizować zloty coś w podobie do zlotów BMw , który notabene wczoraj sie odbył to musimy miec swoj jakis fanklub założony bo chyba nie myślicie że jedna osoba zorganizuje to ot tak spójrzmy prawdzie w oczy.
[ Dodano: 2006-04-30, 11:40 ]
Ja gdy pisałem w zamierzeniu miałem sam meeting bo niestety nie moge sam podjac sie organizacji szukania parkingu w miescie pojscia do urzędy miasta uzyskanie zgody i terminu i takie tam inne zwiazane z tym bzdety...bo tu kazdy pisze ze wszytsko fajnie ale jak dojdzie co do czego okaze sie ze przyjedzie 10 samochodow.Więc na poczatek nproponuje odbyc takie swpotkanie organizacyjne ,sprawdzimy się , okaże się czy ludzie z forum są słowni i przyjadą i tam na miejscu możemy uzgodnić co dalej....
-
Ok no problem... JA popieram pomysl. Na poczatek jednodziowy zlocik....jakis grill rozstawimy.....integracja przy kielbasce ;)
-
co do wydatków to każdy je ma ... ja w lipcu musze oc zapłacic i przegląd zrobić :evil: ... kibel totalny. a więc musze powoli odkładać kasiore na te wydatki. dla mnie najlepszym terminem był by hyba sierpień aż dopiero :|
bo jednaj prawie kawałka musze wywalić w lipcu.
panowie a czemu nikt niechce sie pisać na PIŁE??? przeciez to jest całkiem dobry pomysł i niejest to daleko bo wsumie kazdy ma kawałek drogi do przebycia ... a i można si dobrze pobawić poscigać posprawdzać swoje umiejetności ... :!: :?: :mrgreen:
no to więc jak to widzicie???
czy moze wszyscy są za wocławkiem?
a może niech najlepiej któryś z modów zrobi ankiete , i się wtedy zobaczy kto jest za czym.
pozdrawiam
-
Hej.Dzisiaj jadąc w Łodzi zobaczyłem jak stała na skrzyżowaniu kolumna fiatów coupe, było ich około 20 jak nie więcej.Muszę powiedzieć,że wyglądało to super-robi ogromne wrażenie.Oczywiście przejeżdzając obok zatrąbiłem kilka razy a oni pomachali.Myślę,że my też wkrótce się gdzieś zlecimy.Pozdrawiam.
-
a mowil ktos o oficjalnym zlocie takim z prawdziwego zdarzenia? ja mialem na mysli zlot taki, ze sie spotkamy przy piwie poogladamy autka itp.
a ten brak asfaltu to chyba zbyt doslownie odebralem, bo myslalem ze nad jeziorkiem nie ma asfaltu :P
na to ze przyjedzie 50-100 alf raczej nei ma co liczyc, samych osob ktore odpowiedzialy w tym temacie bedzie z 20-30 i gdzies polowa albo 1/3 z tych osob sie pojawi :P jak rozreklamujemy nasze spotkanie na innych forach to moze sie uzbiera 30 aut i mysle ze to bedzie sukces :) ale zobaczymy jak to bedzie.
a co do pily to ja nie wiem spotkanie z VW Mania i BMW Tuning mi sie za bardoz nie podoba :D
-
w sumie te dwa trzy dni az tak nas nie zrujnuja najdrozsza bedzie podroz ja zabieram rodzinke /moze nawet kobite/ pewnie ze wolalbym sie gdzies poscigac i poszalec ale i na piwo sie tez wybiore.jezeli chcecie pod namiotem natura itp ta ja mam 13ar.dzialke :mrgreen: