A to nie będzie startów zgodnie z kolejnością numerów? :P
Printable View
Toś mnie teraz załamał. Sensu dla mnie to to by nie miało, bo ....
Dajmy na to leci sobie z przodu 120 konna 147 czysto rekreacyjnie, 10 sekund za nią wyskakuje Kornat swoim Puntem i co siedzi gdzieś za zadkiem przez kilka zakrętów, bo nie ma gdzie wyprzedzić.
Puszczaja chyba jakos Co 30-40 sekund wiec I tak nawet mocna bryka bedzie ciezko dogonic....chociaz na torze FAPu pamietam ze ktos kogos dogonil :)
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Na całej trasie są sędziowie jest komunikacja - w razie jakby ktoś się opóźniał następne osoby też są opóźniane także spokojnie.
Na classicauto w sytuacji gdy dogoni sie poprzedniego startujacego, ma sie dodatkowy przejazd a ten jest anulowany. Skoro widać na obydwu imprezach te same twarze, to przypuszczam że będzie tak samo i na tym track dayu :p
To ja moze troche ostudzę zapał. Niedopuszczalna jest sytuacjacze dwie fury spotkaja sie na czasowce. Aby tego uniknac numery zostana przydzielone od najslabszych do najmocniejszych. Poza tym jak mapisal Teddy sa sedziowie i nikt nie bedzie ruszal zanim poprzedzajaca fura nie bedzie w bezpiecznej odległosci. Poza bezpieczenstwem powyzsza zasada porządkuje caly event. Podwoje przejazdy spowodowalby straszny burdel.
Tyle ode mnie sorry ze sie wcinam.
Ps. Klepie z komorki wiec sorry za literowki
ja moim biednym ts dogonilem 159 w lesie
Lepiej by było puścić najpierw najszybsze bestie, a potem wolniejsze. Większe prawdopodobieństwo, że nikt nikogo nie dogoni, choć i to pewnie 100% bezpieczeństwa nie zapewnia, bo nie zdziwiłbym się, gdyby Sobieś mnie też dogonił.
Edytka:
Nie bez powodu na zawodach wyścigowych z pole position startują najszybsi kierowcy, a nie najwolniejsi.
byłem na tych dwuch poprzednich track deyach i nie widziałem zeby ktos komu kolwiek przeszkadzał nawet gdy komuś poleciał wachacz czy sprezyna to nie było jakies obsowy ,wiec nie rozumiem dlaczego ciągniecie temat marudzenia typu ,,ja moim biednym ts dogoniłem ,,
moze czas najwyzszy by podziekowac organizatorom za chec organizacji kolejnego tracka
Panowie - zostało 15 miejsc w ośrodku ktoś jeszcze reflektuję na nocleg na miejscu ??? Zapowiedziane jest parę atrakcji poza trackdayem dla rodzinki która nie koniecznie chciałaby spędzić cały dzień wąchając spaliny i zdzierane opony. Będzie pokaz stuntu na motorze będą gokarty elektryczne, konkursy i zabawy dla młodszej części zlotu. Zapraszam !!!!