-
Cześć,
Niedawno zakupiłem 159 z silnikiem 2.2 JTS. Problem mam taki, że posiada ona wyciek z przewodu wspomagania i poszukuję właśnie nowej sztuki.
Znalazłem nowe przewody w dwóch sklepach w cenach ok. 900zł. Jest to standardowa cena takich przewodów, czy można gdzieś je dorwać w mniejszych pieniądzach?
-
Poszukaj na znanym portalu, zamiennik jest za 500zł.
Możesz też spróbować zakuć go gdzieś w zakładzie gdzie zakuwają węże hydrauliczne.
-
No to żeś mu polecił. O tym zamienniku tu na forum jest z 11 stron wątku dlaczego go nie kupywać.
-
Właśnie ten zamiennik wydawał mi się podejrzany. Ale sprawę powoli załatwiam - odezwał się do mnie kolega z forum i biorę od niego nowy przewód.
-
Cześć. Przewód wspomagania dopadł i mnie. Podpowie ktoś jak go wyjąć. Tzn jak podejść żeby go wykręcić od strony pompy?
- - - Updated - - -
PS. Czy wąż od 2.4 będzie pasował do 1.9 jtd.?
-
Zwłaszcza od takich, którzy twierdzą, że przewód należy „zacisnąć” by sprawdzić jego działanie :) Lub takich jak Ty, którzy nie potrafią przełożyć mocowań:)
- - - Updated - - -
Są podejrzane, gdyż sprzedawcy oryginałów, któ®ych na forum „od groma” bardzo nie lubią konkurencji :) Ci zagraniczni kupujący, to jacyś nieogarnięci. Kupili prawie 150 szt. tylko na dwóch aukcjach, i jeszcze „oszołomy” wystawiają pozytywne komentarze :) Powrotny przewód nowy, 250 zł. Dostępny od przyszłego tygodnia. Ciekawe co wymyślą „forumowi znawcy” by udowodnić, że nie działa, gdyż tam nawet „dławików” nie ma :) Zaczną się czary :)
-
Uspokój ton wypowiedzi, ponieważ to do niczego dobrego nie prowadzi.
-
Proszę o konkrety. Która część wypowiedzi, ma „niewłaściwy ton”?
-
To jest dział merytoryczny. Staraj się pisać kulturalnie o konkretach, bez przytykania innym użytkownikom.
-
Zauważam, że nie masz problemów by inni używali słów wprost „wulgarnych” typu g.., itd. Nie napisałem nic nieprawdziwego, a wynika to wprost z poprzednich postów. Widzę, że usunąłeś link do naszej zagranicznej aukcji, na której jest kilkaset pozytywnych komentarzy dotyczących tych przewodów, podając za powód, brak tolerancji reklam. Jednocześnie dwie strony wcześniej jest kilka linków do sprzedawców, i tam jak widzę nie zauważyłeś tego problemu. Rozumiem, że to bezstronność? Mało tego, sam te reklamy wklejałeś. Aż się prosi U.o Z.N.K.