-
Poproszę o namiar na dobrego i taniego lakiernika w Opolu lub niedaleko. Czeka mnie malowanie tylnej klapy i zderzaka (bez prostowania zupełnie, tylko uszkodzenie lakieru).
W kwestii warsztatów mogę polecić opolski Auto Delic, robiłem tam rozrząd i uszczelkę pod klawiaturą tanio i nie mam powodów do narzekań, przy okazji mechanik sprawdził świece i też były do wymiany. Fakt faktem na samochodach się nie znam, ale dopóki wszystko śmiga i jest punktualnie+tanio zrobione, to mi pasuje :D
-
Ja też poszukuję dobrego i nie za drogiego lakiernika w Opolskim okolice Strzelce opolskie, ewentualnie Opole oraz ze strony śląska okolice Tarnowskich Gór oraz okolice Gliwic. Mam do malowania cały przód, klape tylnią i zderzak tył oraz poprawki na dachu oraz jednych drzwiach. Z góry dziękuje za pomoc.
-
Mam numer do dobrego lakiernika, tylko, że tani nie jest i może być problem z terminami, jest z okolic Opola, dokładnie z Folwarku. Jak ktoś będzie potrzebował kontaktu, to niech pisze
-
Car Serwis Koscierzyce 57 k. brzegu
-
Robił ktoś w Opolu wymianę świeczek żarowych? Czeka mnie taka operacja, a z uwagi na trudny do nich dostęp w moim silniku zastanawiam się nad jakimś warsztatem.
-
Wymianę zrobili mi w AUTODELIC. Uszkodzone były 2 świeczki, więc do wymiany poszły wszystkie.
-
Cytat:
Napisał
slawko
Wymianę zrobili mi w AUTODELIC. Uszkodzone były 2 świeczki, więc do wymiany poszły wszystkie.
Dziś zostawiłem tam swoją Alfe 159 na wymianę sprzęgła i dwumasy, zobaczymy jak chłopakom pójdzie robota. A i rzeczywiście twoja 147 tam stała.
-
Kilka osób już chyba robiło tam, więc nie powinno być problemów.
-
Widziałem tam dziś tą niebieską 159. Ładna :D
-
Niebieską czy granatowa? :)