dodam tylko że jeśli chodzi o diagnostykę komputerową silników JTD , to irbis jest jedyny we Wrocławiu który coś potrafi zrobić z diagnoskopem , bo inni (np. ASO) na zdanie próba drogowa z odczytem parametrów mają przerażenie w oczach
Printable View
Szczerze polecam panów z Irbis'u na ulicy Paprotnej we Wrocławiu.
Dzisiaj u nich robiłem rozrząd plus pare dodatkowych rzeczy których nie musiałem ale zrobiłem profilaktycznie. Obsługa miła i podchodząca poważnie do tematu. Wysłuchali mnie o co mi chodzi, porozmawiali i doradzili. Podeszli profesjonalnie do tematu. Wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo. Dodatkowo sprawdzili mi jeszcze auto za free i powiedzieli co jest jeszcze do zrobienia (co potwierdziło moje domysły o których nie wspominałem przy rozmowie)
Jeżeli chodzi o ceny to można się dogadać w granicach rozsądku. Pozatym ja nie wiem dokładnie jak się ceny do Alf kształtują itp. ale myśle że ceny do przyjęcia. Zobaczymy co przyszłość pokaże :P
Pozdrawiam
koledzy ja mam swojego mechanika jest bardzo dobry full wypas serwis itp jak ktoś chce namiary to pisać na priv
- nawet pojedziemy do Opola jak taki dobry., przy okazji na naleśniki
- tylko nie mów że likwiduje falowanie w 156 TS za pierwszym podejściem.
koledzy dla niego nie ma żeczy nie morzliwych oto jego namiary i naprawde polecam http://hoshi.pl/psyk/