Zapowiada sie ciekawie trzeba sie chyba wybrac
Printable View
Zapowiada sie ciekawie trzeba sie chyba wybrac
Jak poczytasz parę postów wcześniej, były już propozycje na konkurs "najładniej brzmiącego wydechu" i "najładniejszego poślizgu", co do palenia gumy to zróbmy uklon w stronę gorących głów, nikomu to nie będzie szkodziło. Jeśli wolą "palić gume" zamiast podnosić swoje umiejętności jako kierowcy to droga wolna, terenu mamy pod dostatkiem :)
P.S. Widać teraz taki trend, że wiejskie zabawy wkraczają na salony.
Ale widać jak się nie umie czymś innym zaimponować to się "pali gume", można by jeszcze pare dziewczynek z gimnazjum zaprosić co by była publika :P
Mam wrażenie że nie którzy przeczytali NAJGŁOŚNIEJSZY wydech. Chodziło mi o najładniejsze brzmienie. W zeszłym roku miło było posłuchać GTV 3.0, ale jak dla niektórych to tylko hałas.... :|
A robić poślizgi a driftować to powiedzmy że 2 inne konkurencje. Więc jak tu nie widze żadnego zwiazku z bawarskimi autami. Ciekawe jak sobie będą radzić ludziska z wyjściem z poślizgu :P
Właśnie w tym celu będzie mata poślizgowa - aby się czegoś nauczyć, a nie organizować konkurs na., cytuję: "...najładniejszy poślizg"
Taki konkurs będzie można zorganizować jak na Zlot będą przyjeżdzać tak doskonali kierowcy jak pomysłodawca w/w konkurencji.
Niestety większość z nas posiada zaledwie umiejętności podstawowe lub średnie szczególnie jeśli chodzi o umiejętność wychodzenia z poślizgów.
P.S. Bobryt, może przypomnisz mi jakie zająłeś miejsce na zeszłorocznym Zlocie w jeździe na trolejach (symulacja poślizgu), albo jaki czas wykręciłeś na torze ???
Mieszkam w Czwie i chętnie pomogę, jeśli będę w stanie ;)
Jak coś to proszę na priva ;)
Jestem za 1/4 mili ... bo z tego co pamiętam to moja Alfa była najszybsza :) nie licząc Fiata Coupe i Lancii Dedry ...
Mam ogromną prośbę do usrów z Częstochowy, którzy chcą pomóc przy organizacji Zlotu.
Na początek, potrzebujemy około 5-6 osób, które będą mogły i potrafiły popilotować 10 osobowe grupy z pod Spichlerza w Olsztynie na ośrodek "Oleńka" w Częstochowie.
Chętnych proszę o informacje na PW.